Αναζήτηση / Search

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σχολείο σε πυρά για διανομή προφυλακτικών σε πρώτης τάξης του Δημοτικού


















 Τελικά ... πόσο "μικρά" είναι τα "πολύ μικρά" ? ...

Αυτό αναρωτιούνται σε σχολείο στην Μασαχουσέτη τον τελευταίο καιρό που βρίσκονται κάτω απο πυρά, γιατί έκαναν διαθέσιμη την διανομή προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές, ακόμη και αυτών του Δημοτικού, που βρίσκονται στην πρώτη τάξη. Τα παιδιά ξεκινούν το σχολείο μεταξύ 5 και 7 χρονών.

O Kris Mineau, πρόεδρος της συντηριτικής οικογένειας του Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης, αποκάλεσε την ιδέα παράλογη. Αντίθετα ο πρόεδρος της σχολικής εποπτείας του Provincetown, Peter Grosso, υποστήριξε αυτή την πολιτική, λέγοντας πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία που ξεκινά η σεξουαλική δραστηριότητα.

Στις 10 Ιουνίου εγκρίθηκε απο την σχολική επιτροπή του Provincetown και θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται το φθινόπωρο.

Ο Robert Pattinson ... στο κερί

Στα εκθέματα του Μουσείου Κέρινων Ομοιομάτων της Madame Tussaud προστέθηκε ακόμα ένα ... Αυτό του δημοφιλούς ηθοποιού Robert Pattinson, γνωστός σε όλους μας απο την σειρά ταινιών "The Twilight", το οποίο έκανε 4 μήνες να ολοκληρωθεί και κόστισε περίπου 300.000 δολλάρια.

Ο Method Man καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή


Ο διάσημος τραγουδιστής της Hip-hop, Method Man, ομολόγησε την ενοχή του για φοροδιαφυγή την Δευτέρα, υπογράφοντας επιτόπου μία επιταγή για 40.000 δολλάρια, αφού του ανήκουν περίπου 106.000 δολλάρια.

Το πρώην μέλος των Wu Tang Clan συνελήφθη στις 9 Οκτωβρίου, με την κατηγορία ότι απέτυχε να πληρώσει στο κράτος τον φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων. Αυτός ομολόγησε την ενοχή του για την κατηγορία της παράλειψης καταβολής του φόρου.

Καταδικάστηκε σε μια υπό όρους απαλλαγή, πράγμα που σημαίνει ότι η σύλληψη θα διαγραφεί από το αρχείο του αν μείνει μακριά από μπλεξίματα.

"Όταν έμαθε για το φορολογικό ζήτημα προσέλαβε κάποιον και αμέσως το διόρθωσε", δήλωσε ο δικηγόρος υπεράσπισης Peter Frankel. "Αυτός το φρόντισε αμέσως σαν καλό μέλος της κοινότητας μας που είναι."

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I - Trailer

Την ταινία του 7ου βιβλίου της σειράς, θα μπορέσουμε να απολαμβάνουμε στους κινηματογράφους απο 18.11.2010 !!

 Δείτε το βίντεο

Η Ιταλική Κυβέρνηση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


 Η ιταλική κυβέρνηση κάνει έκκληση προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να ανατρέψει την απαγόρευση των σταυρών στις τάξεις των σχολείων.

Αυτή η υπόθεση κατά των σταυρών, ξεκίνησε από μια γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της είχαν δικαίωμα σε μια κοσμική εκπαίδευση στο σύνταγμα της Ιταλίας.

Το περασμένο έτος το δικαστήριο συμφώνησε με τη μητέρα, λέγοντας ότι οι γονείς θα πρέπει να είναι σε θέση να αναθρέψουν τα παιδιά όπως αυτοί έκριναν.Η νίκη της προκάλεσε σάλο στην Ιταλία, όπου το 90% του πληθυσμού αυτοχαρακτηρίζονται ως Χριστιανοί.

Η Ιταλία, την Τρίτη,θα ξεκινήσει την αίτηση αναιρέσεως κατά της απόφασης του δικαστηρίου - η οποία ερμηνεύεται εν γένει ως παρέμβαση στον πολιτισμό, την ιστορία και τη θρησκεία της χώρας.
Αν η κυβέρνηση χάσει, αυτό θα σήμαινε ότι όλα τα θρησκευτικά αντικείμενα στις αίθουσες διδασκαλίας, σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα μπορούσαν να τεθoύν εκτός νόμου.

Το Βατικανό δήλωσε ότι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης σε τέτοια βαθιά ιταλικά προβλήματα, λέει ο Duncan του BBC Kennedy στη Ρώμη.Kατηγόρησε το δικαστήριο ότι θέλει να αγνοεί το ρόλο του χριστιανισμού στη διαμόρφωση της ταυτότητας της Ευρώπης.

Ένας υπουργός της κυβέρνησης δήλωσε ότι είναι ντροπή η απόφαση που πήραν, ενώ ο υπουργός Παιδείας Mariastella Gelmini, δήλωσε ότι σταυρός ήταν ένα «σύμβολο» της παράδοσης και όχι το σήμα του καθολικισμού. Ο νόμος που απαιτεί τους σταυρούς να αναρτώνται στα σχολεία, χρονολογείται από το 1920 και ουδέποτε καταργήθηκε.

Αλλά ο ρόλος του καθολικισμού, ως θρησκεία του κράτους, σταμάτησε το 1984, όταν ο επίσημος σύνδεσμος μεταξύ του Βατικανού και της ιταλικής κυβέρνησης ... έληξε.

Oprah Winfrey και η Beyonce Knowles


H Oprah Winfrey και η Beyonce Knowles δημιούργησαν πρόσφατα ένα ντουέτο αποκαλούμενο «Πλούσιες και ισχυρές Μαύρες γυναίκες", καταλαμβάνοντας τις 2 πρώτες θέσεις σχετικά με την λίστα του Forbes Celebrity 100, λίστα που δημοσίευσε πρόσφατα το περιοδικό. Η κατάταξη δεν ήταν μόνο με βάση το εισόδημα, αλλά σε δημοσιεύματα του Τύπου, αναφορές στο διαδίκτυο, εξώφυλλα περιοδικών και οτιδήποτε άλλο που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το ποιος είσαι και με τί ασχολείσαι. 

Και οι δύο είναι θετικά πλάσματα, και έφτασαν στην κορυφή όχι πουλώντας την ψυχή τους, όχι πληγώνοντας άλλους ή έχωντας πρόστυχη συμπεριφορά. 

Είναι γνωστές για την σκληρή δουλειά τους, την έξυπνη επιχειρηματικότητά τους, συμπονετικές όμως αρκετά, για να δώσουν πολλά στους σκοπούς που τις αγγίζουν. Εχουν εμπνεύσει εκατομμύρια των μαύρων γυναικών και λειτουργούν ώς συμαντικά πρότυπα για τα νέα μαύρα κορίτσια που θέλουν να είναι κυβερνήτες της μοίρας τους.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ONIRAMA


Σήμερα στις 21.30 η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό show με τραγούδια από όλη την καριέρα της ενώ, για πρώτη φορά, θα απολαύσουμε ζωντανά πολλά τραγούδια από το νέο cd της «Γύρω απ' το όνειρο».

Οι Οnirama θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην μέχρι τώρα δισκογραφία τους, αλλά και σε διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Η χημεία των μεταξύ των προβλέπεται εκρηκτική, μιας και πρώτη φορά, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή.

Την πιο ακριβή παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στα πλαίσια ελληνικής περιοδείας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι οι θεατές στο Θέατρο Πέτρας.

Στη σκηνή του Θεάτρου Πέτρας, εκτός από την Έλενα και τους ΟΝΙRAMA, θα βρίσκεται μια ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς με μαέστρο το Θανάση Χόνδρο, η επιλογή των χορευτών έγινε από την Έλενα, τη χορογράφο - Αμερικανίδα Chali Jennings - και τον σκηνοθέτη, Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, σε τρεις διαφορετικές auditions στο Λονδίνο με Casting Director τον Νίκο Μαριανό. Τα φώτα και το σκηνικό, έχει επιμεληθεί ο Πάρης Αναγνωστόπουλος, ενώ το stage σχεδιαζόταν και κατασκευάζόταν από τις αρχές του χρόνου στο Βέλγιο.

Τιμές εισιτηρίων :20€

Προπώληση εισιτηρίων:
Δισκοπωλεία Metropolis
Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 - 2105012391 (8:00 μ.μ. έως 11:00 μ.μ.)
Δημοτική Επιχείρηση Πετρούπολης, Δωδεκανήσου 78 & Κρήτης, τηλ 210 5063660 - 661  (9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.)

Η δήλωση του Larry King στο "Larry King Live"

"Πριν ξεκινήσω την παράσταση απόψε, θέλω να μοιραστώ κάποιες προσωπικές ειδήσεις μαζί σας. Πριν από 25 χρόνια, καθόμουν σε αυτόν το τραπέζι έχοντας απέναντί μου τον Κυβερνήτης Mario Cuomo από τη Νέα Υόρκη για την πρώτη εκπομπή του "Larry King Live".

Τώρα, δεκαετίες αργότερα, μίλησα με τα παιδιά εδώ στο CNN και τους είπα ότι θα ήθελα να τελειώσω το σόου, τη νυχτερινή εμφάνιση, αυτό το φθινόπωρο και το CNN ευγενικά δέχθηκε, δίνοντάς μου έτσι περισσότερο χρόνο στη γυναίκα μου και εμένα να πάμε στα πρωταθλήματα των παιδιών.

Θα εξακολουθήσω να είμαι μέρος της οικογένειας του CNN, που θα φιλοξενεί πολλά Larry King αφιερώματα για τα μεγάλα εθνικά και διεθνή θέματα.

Είμαι απίστευτα υπερήφανος που κάναμε πρόσφατα το Guinness Book of World Records για το γεγονός ότι είμαστε το μακροβιότερο show με τον ίδιο παρουσιαστή. Με αυτό το κλείσιμο του κεφαλαίου ανυπομονώ για το μέλλον και ποιο είναι το επόμενο κεφάλαιο μου, αλλά για τώρα είναι ώρα να κρεμάσω τις νυχτερινές μου ζαρτιέρες (κλείσω τις βραδυνές μου συνεδρίες).

Βγήκε το τρέιλερ του "The Social Network" - πρωταγωνιστής Justin Timberlake



To πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο "Το Κοινωνικό Δίκτυο" κυκλοφόρησε.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον David Fincher που σκηνοθέτησε το Fight Club και το Curius case of  Benjamin Button. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο "The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook A Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal" του Ben Mezrich.

O Justin άφησε τα μαλλιά του να μεγαλώσουν για να υποδυθεί τον Sean Parker, συνιδρυτής του Napster και πρώην πρόεδρος του Facebook. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες είναι η 15 Οκτωβρίου.


Δείτε το τρέιλερ :

Κρυφός γάμος για την Μegan Fox

H Megan Fox παντρεύτηκε κρυφά την προηγούμενη εβδομάδα στην Χαβάη τον αγαπημένο της Brian Austin Green (Beverly Hills, 90210), ύστερα απο πολύχρονη σχέση.

Το ζεύγος δεσμέυτηκε κατά τη διάρκεια μιας μικρής τελετής στο Four Seasons Resort στο Big Island της πολιτείας, στο οποίο είχαν αρραβωνιαστεί για 2η φορά πριν λίγους μήνες. Γνωρίστηκαν το 2004 και ο πρώτος αρραβώνας έγινε το 2006, τον οποίο και ακύρωσαν το 2009.

Ηταν ο πρώτος γάμος και για τους δύο, παρόλο που ο Brian έχει ένα 8χρονο υιό με την επίσης ηθοποιό Vanessa Marcil.

Τραγουδιστής διέψευσε δηλώσεις για τον θάνατό του & λίγες ώρες αργότερα δολοφονήθηκε

O σαραντάχρονος μεξικανός τραγουδιστής, γνωστός ως El Shaka, το Σάββατο διάψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει πεθάνει, σε μία ιστοσελιδα την La Oreja, λέγωντας ότι :"Μου συμβαίνει χρόνια τώρα να παίρνει κάποιος τηλέφωνο σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό ή μια εφημερίδα ότι έχω πεθάνει ή μου συνέβει κάποιο σοβαρό ατύχημα. Και κάθε μία απο αυτές τις φορές πρέπει να πάρω την μητέρα μου, που έχει καρδιακά προβλήματα για να την καθησυχάσω."

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μεξικανός, που το όνομά του ήταν Sergio Vega και έκανε περιοδία το σαββατοκύριακο, καθώς οδηγούσε την κόκκινη Cadillac του σε μια συναυλία στην βόρεια μεξικανική πολιτεία της Sinaloa, όταν το αυτοκίνητό του αναχαιτίστηκε από άγνωστους οπλοφόρους που τον πυροβόλησαν μέσα απο ένα φορτηγό.

Μουσικοί που εκτελούν narcocorridos ή τραγούδια για τον εορτασμό της ζωής των βαρόνων των ναρκωτικών, έχουν γίνει οι στόχοι απο συμμορίες ναρκωτικών στο Μεξικό, με αρκετά τέτοια περιστατικά να πλήτουν την μεξικάνικη χώρα τα τελευταία χρόνια.

O λογαριασμός του Sergio στο Twitter "κατακλύστηκε" απο οπαδούς που έσπευσαν να δώσουν τα συλληπητήριά τους μόλις έμαθαν τον θάνατό του, ο οποίος πρόσφατα είχε ενισχύσει την ασφάλειά του, λόγω προηγούμενων θανάτων γνωστών μουσικών.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

F1 - Ατύχημα Mark Webber

Ο Webber, που αγωνίζεται με την ομάδα της Red Bull, ειχε ένα τεράστιο ατύχημα στη στροφή 17, στον 10 γύρο, στο σημερινό πρωτάθλημα στην Ισπανία. Το αυτοκίνητό του απογειώθηκε όπως ο ίδιος προσπάθησε να περάσει τον Kovalainen και πέταξε στον αέρα πριν από την συντριβή του στο φράγμα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, αλλά το αυτοκίνητο ασφαλείας είναι έξω για να καθαριστεί η πίστα.





Ο Webber προσπαθούσε να περάσει τον Kovalainen, αλλά δεν εκτίμησε σωστά την κίνηση αυτή, με 200 mph και απογειώθηκε, προσγειώθηκε ανάποδα και επανήλθε και πάλι   επάνω στους τέσσερις τροχούς.

Δείτε το video :



Τελικά το Red Bull ... δίνει ... φτεράάά !! ;p

Το μεγαλύτερο παγκοσμίως χρυσό νόμισμα...αποφέρει πάνω απο 3.000.000 ευρώ




To 100 kg (£ 220.5) κομμάτι, ένα από τα μόλις πέντε καναδικά του 1.000.000 δολλαρίων Maple Leaf κερμάτων που το Βασιλικό Καναδικό Νομισματοκοπείο παρήγαγε ποτέ, "αρπάχτηκε" αμέσως με γραπτή προσφορά από την "ORO", μία εμπορική εταιρεία χρυσού με έδρα τη Μαδρίτη.

Δεν υπήρχαν αντίθετες προσφορές σε μια αίθουσα δημοπρασίας γεμάτη, με περισσότερους δημοσιογράφους από δυνητικούς αγοραστές. Πωλήθηκε στην καθαρή αξία του χρυσού

κέρματος, βασισμένη στην αγοραία τιμή της Παρασκευής. Αυτό ήταν τέσσερις φορές η αξία του.

Η δημοπρασία έγινε με εντολή του διευθυντή του αυστριακού ομίλου επενδύσεων AvW Invest, η οποία κατέθεσε αίτηση πτώχευσης τον Μάιο, όταν ο ιδιοκτήτης της & διευθύνων σύμβουλος συνελήφθει ως ύποπτος για απάτη, κατάχρηση εμπιστοσύνης και άλλων επιβαρύνσεων.

Η AvW είχε αποκτήσει το κέρμα το 2007, όταν έγινε μέλος μιας κλειστής λέσχης ιδιοκτητών, όπως η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία απεικονίζεται στη μία πλευρά του νομίσματος, δύο αγνώστων στοιχείων επενδυτών στο Ντουμπάι και ενός ατόμου, που ακόμη και η διαμονής του/της είναι άγνωστη.

Η AvW είχε δανείσει της νόμισμα, 53 cm (21 ίντσες) σε διάμετρο και 3 εκατοστά πάχους, στο μουσείο Kunsthistorisches της Βιέννης, όπου το είχε στη διάθεση του κοινού ως μέρος της συλλογής νομισμάτων της. Η καθαρότητα του είναι 99,999 τοις εκατό, ο καθαρότερος τύπος στην αγορά.

Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο του Καναδά εξέδοσε το κέρμα το 2007 για να επιδείξει τις εγκαταστάσεις παραγωγής του και να "κλέψει" μια θέση στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο χρυσό νόμισμα στον κόσμο.

Τον τίτλο κατείχε ήδη το αυστριακό νομισματοκοπείο, το οποίο το 2004, παρήγαγε 15 κέρματα των 100.000 ευρώ, βάρους 31,1 kg για να γιορτάσει την 15η επέτειό του, για τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε Φιλαρμονικά κέρματα.

Παγιδευμένος μεθυσμένος οδηγός, ...πίνει μπύρα περιμένωντας την διάσωσή του

O Paul Nigel Sneddon, ετών 47, ομολόγησε την ενοχή του για απρόσεκτη οδήγηση και κάτω απο την επήρεια αλκοόλ,σε ένα περιφερειακό δικαστήριο στην πόλη Palmerston North. Η μέτρησή του ήταν σχεδόν 3 φορές πάνω απο το νόμιμο όριο.

Η Αστυνομία βρήκε τον Sneddon, πρώην αρτοποιός, παγιδευμένο στο αναποδογυρισμένο του Ford Laser την 1η Ιουνίου, πίνοντας ένα κουτάκι μπύρα, όταν έχωντας αποτύχει να στρίψει σε μια γωνία σωστά, έπεσε πάνω σε μία προστατευτική ξύλινη μπάρα και ανετράπει έτσι το όχημα του.

O δικηγόρος υπεράσπισης, Peter Young, είπε ότι όταν Sneddon βρέθηκε, δεν θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες, και χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο την δεδομένη στιγμή, άνοιξε ακόμα μία μπύρα!
Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία πόσο είχε καταναλώσει, τους απάντησε: «Πολλές, πίνω 4 μέρες στη σειρά."

Ο Sneddon, ο οποίος έχει αποξενωθεί από τη σύζυγό του, κατέληξε σε άμετρη κατανάλωση οινοπνεύματος, αφού έχει χάσει τη δουλειά του απο ένα αρτοποιείο, την ίδια ημέρα που έμαθε ότι οι γιατροί διέγνωσαν στον πατέρα του καρκίνο στον προστάτη.

Ο δικαστής Gregory Ross του αποφάσισε πρόστιμο US $ 780 και τον απόκλεισε απο οδήγηση για 10 μήνες, μιάς και δεν είχε απασχολήσει ξανά τα δικαστήρια.

Δημοψήφισμα για την έγκριση νέου συντάγματος

Άνοιξαν οι κάλπες στο Κιργιστάν για το δημοψήφισμα επί του νέου συντάγματος που θεωρείται κρίσιμο από την προσωρινή κυβέρνηση, μετά τις πρόσφατες ταραχές που σημειώθηκαν στα νότια της χώρας μεταξύ Κιργίζιων και Ουζμπέκων.

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, κυρίως στο 'Ος,  η οποία ήταν και το επίκεντρο των συγκρούσεων στα μέσα Ιουνίου, όπου έχασαν τη ζωή τους περίπου 2.000.

2,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να εγκρίνουν το νέο σύνταγμα, το οποίο περιορίζει σημαντικά τις εξουσίες του προέδρου προς όφελος του κοινοβουλίου, ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια ενός και μόνο προσώπου.


Οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00 το βράδυ, τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδας) και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά την Δευτέρα.

Σεισμός 2,9 Ρίχτερ

Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών έγινε στην Ηπειρωτική Ελλάδα, σήμερα τα ξημερώματα στις 02:15. Το εστιακό του βάθος ήταν 365 χλμ,, ενώ το επίκεντρο του βρισκόταν 116 χλμ νοτιοανατολικά του Elbasan και 4 χλμ δυτικά της Καστοριάς και – (40.53 μοίρες βόρεια, 21.23 μοίρες ανατολικά).

Πηγή: Σεισμολογικό Κέντρο Μεσογείου

Αναγνωρίζετε ποιός-ποιά υποδύεται την LaTonia σε αυτό το βίντεο ??



Δεν σας πάει το μυαλό έ ?

Καταρχάς, αυτό είναι απο την σειρά της Nickelodeon το "All that", στον 5ο κύκλο, η ξανθιά "LaTonia" σήμερα είναι 27 και τότε ήταν 18 !! Τίποτα ακόμα ??

'Εγινε διευθυντής σε μεγάλο δίκτυο της τηλεόρασης, παντρεμένος με μια γυναίκα 11 χρόνια μεγαλύτερή του, πράγμα που δεν τον νοιάζει, μιας και η αγάπη του για εκείνη είναι τόσο μεγάλη που έχει κάνει ένα μεγάλο τατουάζ με το όνομά της, και την έχει παντρευτεί 3 φορές χωρίς να έχει χωρίσει καμιά φορά με την διάσημη τραγουδίστρια !

Τώρα μήπως σας θύμισα κάτι ?? Να βοηθήσω λίγο ακόμα...

Στην καριέρα του εκτός απο έργα και σειρές που έχει παίξει, έχει δημιουργήσει σόου, ήταν παραγωγός του σόου, έχει δανείσει την φωνή του σε animated ταινία και έχει παρουσιάσει το πιο δημοφιλές ρεάλιτυ σόου της Αμερικής στον 4ο κύκλο !! Ξεκίνησε κάνοντας stand-up comedy, ράπαρε και έγγραφε τραγούδια και στην συνέχεια έβγαλε δίσκους με μεγάλες συνεργασίες, καθώς και εμφάνιση σε soundtrack ταινίας η τελευταία του δουλειά είναι απο την καρέκλα του σκηνοθέτη αυτή τη φορά.

Δεν θα σας παιδέψω άλλο... Δεν είναι άλλος απο τον σοκολατένιο και καλοσχηματισμένο Nick Cannon !! Παντρεμένος με την Mariah Carey, διευθύνει το ίδιο το κανάλι το Nickelodeon απο το οποίο και ξεκίνησε, πρόσφατα παρουσιαστής του Greek Idol!


Ο 3 φορές βραβευμένος, 11 φορές υποψήφιος για βραβείο και πολύ σέξυ και ταλαντούχος ηθοποιός, μας έδωσε στο Twitter αυτό το βίντεο, λέγοντάς μας ότι θα τον στοιχιώνει μια ζωή η απόφασή του να ρεζιλευτεί και να ντυθεί γυναίκα, γελώντας και πρόσθεσε ότι ότι αστείο υπάρχει να πεις για αυτόν... το έχει πεί ο ίδιος για τον ευατό του !! Τελειώνοντας, αναρωτιέται ποιός θα περίμενε ότι αυτό το κοκκαλιάρικο 18 αγοράκι, λίγα χρόνια μετά θα ήταν διεθυντής εκεί που αρχίσαν όλα τα τηλεοπτικά για εκείνον ,,, και απαντά πως εκείνος το πίστευε !!

Τυχερή η Mariah !    


Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Spitfire + Delivers σήμερα στην Πλατεία Ελευθερίας

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis, με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού, παρουσιάζει σήμερα στις 20.00, στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό τους Spitfire & τους Delivers of Rock.
Oι DELIVERS OF ROCK δημιουργήθηκαν την Άνοιξη του 1996 από τους Γιώργο Διαμαντή και Στέλιο Καρδαμάκη. Η μπάντα ασχολείται με διασκευές κομματιών κυρίως από το χώρο της κλασικής ROCK μουσικής και όχι μόνο & τώρα τελευταία έχει αρχίσει να ασχολείται & με δικό της υλικό. Έχουν στο ενεργητικό τους ένα μεγάλο αριθμό εμφανίσεων σε διάφορα club και bar της Αθήνας & της επαρχίας.

Σκοπός του group είναι (όπως αναφέρει και το όνομα του διασώστες του rock) να παρουσιάσει και να θυμίσει στον κόσμο που παρακολουθεί τα live του, κάποια κομμάτια τα οποία κατά την γνώμη του έχουν αφήσει εποχή στην ιστορία της rock μουσικής και κοντεύουν στις μέρες μας δυστυχώς να ξεχαστούν λόγω άλλων ειδών μουσικής που έχουν γίνει μόδα.

Η σημερινή σύνθεση της μπάντας είναι η εξής:
Γιώργος Διαμαντής : κιθάρα, φωνή
Στέλιος Καρδαμάκης : τύμπανα ,φωνή
Ηρακλής Μπουζιώτης: μπάσο ,φωνή


H ιστορία των Spitfire ξεκινάει απο το 1984, όταν οι Ντίνος Κωστάκης, Γιώργος Βελέντζας, Θάνος Κρεμμύδας, Κώστας Κυριακίδης & o Ηλίας Λογγινίδης δουλεύουν πάνω στο δικό τους υλικό, κυρίως για την πλάκα τους & το πάθος τους για την μουσική, χωρίς να έχουν κάποιο πλάνο για το μέλλον, όταν το καλύτερο που μπορούν να ελπίζουν είναι κάποιες εμφανίσεις σε συναυλίες.

Σήμερα με αρκετούς χιλιάδες οπαδούς και με τον Αλέξανδρο Μπαλακάκη στα φωνητικά συνεχίζουν να ροκάρουν hard & heavy και να δίνουν στο πιστό κοινό τους αυτό που ζητά - την αυθεντηκότητα και το ταλέντο τους που δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο !

Έχουν ανοίξει συναυλίες ως support group για τους Ιron Maiden το 1996, για τους Scorpions το 2009, χάρη στον Αλέξανδρο που το 2007 με το τότε συγκρότημα του "Hannibal" και μεταξύ 200 ελληνικών γκρούπ είχαν προσωπικά διαλεχτεί απο τον Klaus Meine, o οποίος τον διαλέγει για ακόμα μία φορά! Πώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά άλλοστε ... η φωνή αυτή σε μαγεύει.

Αναφορικά, οι Hannibal είχαν συμμετοχή στο MMD Festival του 2008 μαζί με τους Nightwish, Nevermore, Edguy, Tristania, Sodom, The Iron Maidens (tribute band των Iron Maiden) & τους Orion (tribute band των Metallica), όταν την ίδια χρονιά έκαναν support στους Whitesnake - Def Leppard.

Η σημερινή σύνθεση της μπάντας είναι:
Αλέξανδρος Μπαλακάκης - Φωνητικά
Ηλίας Λογγινίδης - Κιθάρα
Πάνος Χατζηιωαννίδης - Κιθάρα
Νίκος Μιχαλάκος - Μπάσο
Μάνος Μάτσος - Τύμπανα
Κώστας Τσουμπρής - Πλήκτρα


Προσωπικά είχα την τύχη να γνωρίσω τον Αλέξη το 1996, όταν σε ένα συνοικιακό υπόγειο clubbaki της Καλλιθέας στο εμπορικό κέντρο, το Luna, όταν έγινε ένα αποκριάτικο πάρτυ, όπου ανέβηκαν διάφοροι καλλιτέχνες στη μικρή σκηνή του, για τον εορτασμό της αποκριάς για να διασκεδάσουν και εμάς αλλά και οι ίδιοι! Ο Άλεξ ξεχώρισε μακράν ερμηνεύοντας το "Mistreated" πολύ καλύτερα από τον David Coverdale !!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για αυτό να είστε όλοι εκεί !!

Ψηφιακό μπαούλο με παλιά κόμικς


Ένα ψηφιακό μπαούλο με εξώφυλλα από παλιά κόμικς θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://mycomics.gr, δύο άνθρωποι με μεράκι και υπομονή συνέλεξαν εκατοντάδες κόμικς, κάποια απ’ τα οποία μπορείτε να τα αγοράσετε! Το ψάξιμο στα εξώφυλλα των περιοδικών μας μεταφέρει πίσω στα παιδικά μας χρόνια, τότε που δεν υπήρχαν λεφτά για αγορές και αλλάζαμε ο ένας με τον άλλο όσα κόμικς είχαμε, για να διαβάσουμε όσο το δυνατό περισσότερα τα μεσημέρια του καλοκαιριού, που το παιχνίδι έξω ήταν απαγορευμένο.

Γράφουν οι δημιουργοί της ιστοσελίδας για τον Μπλεκ: «Ήταν τότε αρχές δεκαετίας του ‘70 που κυκλοφόρησαν αυτά τα περιοδικάκια με το μικρό σχήμα, για να κρύβονται εύκολα από γονείς και δασκάλους, και με τα κοκκινοπορτοκαλί χρώματα στο εσωτερικό τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στ. Ανεμοδουράς αναγκάστηκε να βρει μια καινούργια έκδοση να αντικαταστήσει το δημιούργημά του που σταμάτησε εξαιτίας άνωθεν εντολών από το τότε καθεστώς.

Εννοούμε βέβαια τον θρυλικό Μικρό Ήρωα που έκλεισε χτυπημένος βάρβαρα από την δικτατορία. Εξετάζοντας διάφορες εκδοχές κατάληξε σε μία που είχε τα περισσότερα συν. Τον Μπλεκ (Il Grande Blek). Πράγματι το Ιταλικό αυτό κόμικ ήταν ότι έπρεπε. Πρωταγωνιστής ένας Αμερικάνος ήρωας, που πολεμούσε για την ελευθερία του. Aν και Ιταλικό λοιπόν δημιούργημα δεν πρόδιδε καθόλου τις ρίζες του και όλοι το θεωρούσαν Αμερικάνικο. Έτσι και το καθεστώς έμεινε ήσυχο αλλά και το επαναστατικό πνεύμα του δημιουργού έδρασε».

Με πληροφορίες από: arahova.wordpress.com και steveniko.com

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Mariah Carey & το "σετάκι" του MJ


Σήμερα θα λάβει χώρα στο Λος 'Αντζελες μια δημοπρασία, στο Julien's Auctions, όπου ένα περίτεχνο σετ σαλονιού που άνηκε στον Michael Jackson, ο οποίος κατέβαλε για κείνον $200.000.- Η ανοιχτή προσφορά είναι $150.000.- & λέγεται ότι θα μπορούσε να πιάσει και το $1.000.000.-

Αυτό το σέτ το αγόρασε για να συμπληρώσει τα έπιπλά του στο αρχοντικό του στο Λονδίνο, όπου και θα πέρναγε όσο καιρό διαρκούσαν οι προετοιμασίες του (πρόβες κλπ) για την περιοδία του "This is it".

H Mariah Carey θέλει απεγνωσμένα (και όταν λέμε απεγνωσμένα, εννοούμε πάση θυσία) αυτό το σέτ, για αυτό και έχει δώσει εντολή στον εσωτερικό διακοσμιτή της, Kenneth Bordewick, να παρευρεθεί στο γεγονός και να κάνει την κατάλlηση προσφορά !!

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

΄Ενας χρόνος ... χωρίς τον Michael Jackson ...


Την Παρασκεύη κλείνουμε ένα χρόνο απο τον άδικο χαμό του απόλυτου ειδώλου, του βασιλιά της Ποπ, του φιλανθρώπου, του συγκλονιστικού performer, του ανεπανάλυπτου "παιδιού", του φαινομένου ... του θρύλου ... του ανθρώπου Michael Jackson!

Σε ολόκληρη την αμερική θα λάβουν χώρα πολλάκις εορτασμοί το Σαββατοκύριακο αυτό για να τιμήσουν τη ζωή του.

Στο Ιστορικό Μουσείου της Motown στο Ντιτρόιτ, έχει ανοίξει μια έκθεση με θέμα τους "Jackson 5" και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δεί φωτογραφίες, τα βραβεία και τις στολές αυτών. Η Lina Stephens, επικεφαλής επιμελήτρια του μουσείου, αναγνωρίζει την συμβολή των Jackson Five στην ιστορία της Motown και αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει κανένα επίσημο πρόγραμμα για την επέτειο ... αλλά ο κόσμος είναι ευπρόσδεκτος να έρθει και να υποβάλει τα σέβη του! Ένας "Jackson" σωσίας θα βρίσκεται έξω απο το μουσείο απο τις 10 π.μ. έως 1 μ.μ. & η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τον Οκτώβριο.

Στη Νέα Υόρκη, το CNN θα διαθέτει μια εκδήλωση με τίτλο "Who's Bad - A Michael Jackson Tribute Event", που χαρακτηρίζει τη μουσική του Τζάκσον και μια εμφάνιση από την οικογένεια Jackson την Παρασκευή.

Από το θάνατό του και μετά, ο Michael έχει δημιουργήσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολλάρια σε έσοδα απο πωλήσεις. Μεταξύ αυτών: τα Albums έχουν αποφέρει 383 εκατομμύρια δολλάρια, οι ψηφιακές λήψεις (downloads) έφτασαν τα 34 εκατομμύρια δολλάρια, τα ringtones χτύπησαν ακόμα 5 εκατομμύρια δολλάρια, ταινίες και προγραμμάτα τηλεόρασης αντιπροσωπεύουν 392 εκατομμύρια $. Υπάρχει, επίσης, τα χρήματα που έρχονται από τις μουσικές εκδόσεις, την χορήγηση αδειών, περιοδείες και άλλες προσφορές.

Σύμφωνα με μια έκθεση του ABC, η περιουσία του φαίνεται τώρα να είναι σε θέση να υποστηρίξει τα τρία του παιδιά και τη μητέρα του, ενώ ταυτόχρονα δίνεται μέρος αυτής και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Το κτήμα έχει κερδίσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον χρόνο αυτό. Μέρος επίσης δίνεται για την αποπληρωμή του χρέος του Μάικλ, ύψος 70 εκατομμυρίων δολλαρίων, περιλαμβανομένων των υποθηκών ύψους 5 εκατομμυρίων δολλαρίων της οικογένεια Jackson στο Λος Άντζελες. Οι πληρωμές τόκων για το υπόλοιπο χρέος καλύπτεται τώρα από μια σταθερή ροή των μετρητών.

Η μεταθανάτια συμφωνία για την πώληση ανέκδοτων ηχογραφήσεων του Jackson με τη Sony Music εγγυήται 200 εκατομμύρια δολλάρια σε διάστημα επτά ετών. Έχει ήδη αποφέρει 125 εκατομμύρια δολλάρια στην περιουσία. Επιπλέον, η ταινία "This is it" με βάση την τελική συναυλία του και σκηνές απο τις πρόβες αυτής, απέφερε συνολικά 252 εκατομμύρια δολλάρια παγκωσμίος. Η Sony Pictures κατέβαλε στην περιουσία 60 εκατομμύρια δολλάρια εκ των προτέρων, με ένα άγνωστο ποσό για τις πωλήσεις του DVD. Προσφορές αδειοδότησης για εμπορεύματα που πωλούνται από την Universal Music Group Bravado & το νέο παιχνίδι χορού από την Ubisoft Entertainment επεφεραν 26 εκατομμύρια δολλάρια σε προκαταβολές.

Η Mijac Music κατάλογος των πνευματικών δικαιωμάτων, σε τραγούδια που έγραψε ο Μichael, παρήγαγαν 25 εκατομμύρια δολλάρια κατά το τελευταίο έτος, χάρη σε βαρύ airplay σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και στις πωλήσεις τραγουδιών και άλμπουμ.

Η Μουσική εκδότης Sony / ATV, κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών των Beatles και άλλων καλλιτεχνών, δημοσίευσε διψήφια ποσοστιαία αύξηση των εσόδων της στα μέσα του Μαρτίου. Αυτά συμψηφίζονται στην περιουσία του Τζάκσον, η οποία κατέχει μερίδιο 50 τοις εκατό, δηλαδή 11 εκατομμύρια δολλάρια.

Άλλα εισοδήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας επανέκδοση της αυτοβιογραφίας του Τζάκσον, το "Moon Walk", και οι πωλήσεις των αναμνηστικών εισιτηρίων των ακυρωμένων συναυλιών του, έφερε άλλα 25 εκατομύρρια δολλάρια. Αυτή η αντιστοιχία δεν περιλαμβάνει μια συμφωνία με το Cirque du Soleil για παραστάσεις εμπνευσμένες από τη μουσική του Τζάκσον, κατά την οποία η περιουσία θα μοιραστεί κατά το ήμισυ το κόστος και τα κέρδη, όταν οι παραστάσεις αρχίσουν στα τέλη του 2011. Επιπλέον, δεν αντιπροσωπεύουν μια συμφωνία επί των έργων που θα διπλασιάσει σχεδόν το εισόδημα της περιουσίας από την Sony / ATV. Οι ταμειακές ροές τίνουν να αποπληρώσουν το απομένον χρέος του Τζάκσον.

Η Sony Music δήλωσε περισσότερο από 31 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ του Jackson παγκοσμίως από τότε που πέθανε. Με 8,3 εκατομμύρια άλμπουμ πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Τζάκσον ήταν ο κορυφαίος καλλιτέχνης σε πωλήσεις το 2009. Σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε ένα χρόνο, μετά απο αυτή του Usher το 2004 που ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια , σύμφωνα με τη Nielsen SoundScan.

Το μόνο που έχω να προσθέσω σε όλα αυτά, είναι ότι "το αστέρι του" θα λάμπει για πάντα !!

Πηγή : Black Voices

Lady Gaga ... φαρδιά - πλατιά !!


Lady Gaga ταξιδεύοντας στις εξωφρενικά υψηλές πλατφόρμες της, παραπατάει και πέφτει κάτω φαρδιά πλατιά, καθώς διέσχιζε σήμερα το αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο.

Ούπς και άουτς γιατί το πέσιμο ήταν μάλλον ... άσχημο...

"Ο σωματοφύλακας της την βοήθησε αμέσως να σταθεί στα πόδια της ξανά και βγήκε απο το αεροδρόμιο μια χαρά" είπε μια αυτόπτης μάρτυρας - "κατάσκοπος"!

Χθες, o κωμικός Jerry Seinfeld την "χτύπησε στο έδαφος" αποκαλώντας την ... "κόπανο".

Πηγή: justjared

Ο Joe Jackson κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης λόγω ανθρωποκτονίας εναντίον του ιατρού Conrad Murray


O Jackson Joe, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες μια δίκη εις βάρος του Δρ Conrad Murray, πρώην προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον. Σύμφωνα με τον Joe, λίγες ώρες πριν δοθεί η θανατηφόρα δόση του propofol, o Murray εκστασιαζόταν πίνοντας σε στριπτιζάδικο στο Λος Άντζελες.

Το τεθλιμμένος πατέρας ισχυρίζεται ότι ο καλός γιατρός είχε εντοπιστεί να τα πίνει σε ένα δημοφιλές τόπλες κλαμπ, το Sam Hofbrau, στο κέντρο της πόλης. Ο δικηγόρος του Τζό, Brian Oxman, αναφέρει σε έγγραφα του δικαστηρίου, "Ήταν απερίσκεπτο για αυτόν να "πίνει" πριν από τη χορήγηση αναισθησίας στον Michael Jackson και αποκρύπτοντας την κατάστασή του απο εκείνον."

Τα νομικά έγγραφα υποστηρίζουν επίσης ότι ο Murray διαχειρίστηκε «πολυφαρμακία ναρκωτικών", η οποία προξένησε πολλαπλά προβλήματα υγείας, που τελικά έστειλαν μακρυά μας τον Μάικλ...

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Βασιλιάς της Ποπ "είχε σημάδια νευρολογικά, πνευμονολογικά και αναιμίας κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων πριν από τον θάνατό του. Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2009, ο Michael Jackson ήταν μπερδεμένος, φοβόταν εύκολα, δεν θυμόταν εύκολα, ψυχωτικός και αποπροσανατολισμένος. Είχε διαταραχή στην μνήμη, απώλεια της όρεξης και έλειψη ενέργειας. Ήταν κρύος και είχε ρίγοι κατά τη διάρκεια των προβών του καλοκαιριού για την επερχόμενη συναυλία του. "

Υπάρχουν επίσης και ενοχλητικές πληροφορίες στα νομικά έγγραφα σχετικά για τον τρόπο του Murray, που δεν ξεκαθάρισε τα φάρμακα που έδωσε στο Michael προς τους γιατρούς του ΕΜΤ, οι οποίοι πυρετωδώς προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του σόουμαν.

Η νομική ομάδα του Murray δεν το βάζουν κάτω και παλεύούν αντικρούοντας κάθε ισχυρισμό που τους πετά ο Joe. Αρνήθηκα ότι σχετικό με αλκοόλ και βέβαια ότι το πολυάσχολο πρόγραμμά του δεν του επέτρεπε να παρευρίσκεται σε κλαμπς.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο κάποτε φημισμένος καρδιολόγος στέκεται ενάντια των κατηγοριών χορήγησης συνταγών ηρεμιστικών - propofol, lorazepam & midazolam - στον Michael. Διώκεται με ακούσια ανθρωποκτονία τον Φεβρουάριο. Και επικαλείται αθώος.

Υποψήφιες για ραντεβού με τον Justin Bieber

Ο Justin Bieber ερωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, τί πρέπει να έχει μια κοπέλα για να τον συγκινήσει και να βγούνε μαζί...

Κορίτσια διαβάστε προσεκτικά τι απάντησε ο 16χρονος :

"Χρειάζεται να έχει ωραία προσωπικότητα, καλή αίσθηση του χιούμορ, ωραία μάτια και μυαλό", είπε. "Τι νόημα έχει μια όμορφη κοπέλα, αν δεν μπορείς να μιλήσεις. Θες να είσαι σε θέση να καθίσεις για φαγητό και να είναι με κάποιον που μπορείτε να έχετε μια σωστή συζήτηση μαζί."

Και πρόσθεσε : "Δεν μου αρέσoυν τα κορίτσια που φορούν πολύ make-up και δεν μπορείς να δείς το πρόσωπό τους. Μερικά κορίτσια είναι όμορφα, αλλά ανασφαλή και ενώ δείχνουν πολύ καλύτερα χωρίς το make-up, αποφασίζουν να βάλουν μπόλικο."

Και όταν τον ρώτησαν όταν βρεί τον "στόχο" του, πώς προχωράει για να τον διεκδικήσει ανέφερε το εξής : "Στην αρχή δεν θα της το δείξω! Πρέπει να έχεις υπομονή. Έτσι, προς το τέλος της συζήτησης ίσως να την ρωτήσω και κάτι άλλο, όπως "υπάρχει κάποιο τηλέφωνο όπου θα μπορούσα να σε βρώ?"... Έτσι πάει συνήθως. "

Απλός και κύριος!! Κορίτσια να είστε ο εαυτός σας!

Φωτιά παίρνουν τα διόδια

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν και πάλι από την 1η Ιουλίου οι οδηγοί, καθώς η αύξηση του ΦΠΑ φέρνει και αυξήσεις στα διόδια σε αρκετά σημεία των οδικών δικτύων.

Οι οδηγοί των ΙΧ αυτοκινήτων θα πληρώνουν 2,80 ευρώ –αντί για 2,70- για κάθε διέλευση από τους σταθμούς των διοδίων της Αττικής Οδού, οι οδηγοί των δικύκλων θα καταβάλουν 1,40 ευρώ –αντί για 1,30-, οι οδηγοί μικρών και μεσαίων φορτηγών και λεωφορείων 7,00 ευρώ –αντί για 6,70- και οι οδηγοί των μεγάλων φορτηγών 11,20 ευρώ –αντί για 10,80 που πληρώνουν σήμερα.

Παράλληλα, αναπροσαρμόζονται και οι τιμές που ισχύουν για τα συνδρομητικά προγράμματα. Οι νέες τιμές του e-PASS που θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου για τα ΙΧ διαμορφώνονται για το βασικό πρόγραμμα Express σε 2,52 ευρώ ανά διέλευση. Περαιτέρω, οι κλιμακωτές τιμές των προγραμμάτων Friendly και Business θα διαμορφωθούν σε 2,52 ευρώ, 2,24 ευρώ και 1,96 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των διελεύσεων.

Αυξήσεις αναμένονται και στα διόδια Νεστάνης στην Εθνική οδό Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα, όπου οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πληρώνουν 1,30 αντί 1,20 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Στα διόδια στο Σπαθοβούνι αυξήσεις 10 λεπτών θα υπάρχουν μόνο για τα φορτηγά.

Αυξήσεις 10 λεπτών για τα ΙΧ αυτοκίνητα θα ισχύουν και στα διόδια Μοσχοχωρίου και Λεπτοκαριάς στον οδικό άξονα Μαλιακός- Κλειδί Ημαθείας.

πηγή :zougla.gr
Related Posts with Thumbnails