Αναζήτηση / Search

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο Joe Jackson κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης λόγω ανθρωποκτονίας εναντίον του ιατρού Conrad Murray


O Jackson Joe, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες μια δίκη εις βάρος του Δρ Conrad Murray, πρώην προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον. Σύμφωνα με τον Joe, λίγες ώρες πριν δοθεί η θανατηφόρα δόση του propofol, o Murray εκστασιαζόταν πίνοντας σε στριπτιζάδικο στο Λος Άντζελες.

Το τεθλιμμένος πατέρας ισχυρίζεται ότι ο καλός γιατρός είχε εντοπιστεί να τα πίνει σε ένα δημοφιλές τόπλες κλαμπ, το Sam Hofbrau, στο κέντρο της πόλης. Ο δικηγόρος του Τζό, Brian Oxman, αναφέρει σε έγγραφα του δικαστηρίου, "Ήταν απερίσκεπτο για αυτόν να "πίνει" πριν από τη χορήγηση αναισθησίας στον Michael Jackson και αποκρύπτοντας την κατάστασή του απο εκείνον."

Τα νομικά έγγραφα υποστηρίζουν επίσης ότι ο Murray διαχειρίστηκε «πολυφαρμακία ναρκωτικών", η οποία προξένησε πολλαπλά προβλήματα υγείας, που τελικά έστειλαν μακρυά μας τον Μάικλ...

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Βασιλιάς της Ποπ "είχε σημάδια νευρολογικά, πνευμονολογικά και αναιμίας κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων πριν από τον θάνατό του. Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2009, ο Michael Jackson ήταν μπερδεμένος, φοβόταν εύκολα, δεν θυμόταν εύκολα, ψυχωτικός και αποπροσανατολισμένος. Είχε διαταραχή στην μνήμη, απώλεια της όρεξης και έλειψη ενέργειας. Ήταν κρύος και είχε ρίγοι κατά τη διάρκεια των προβών του καλοκαιριού για την επερχόμενη συναυλία του. "

Υπάρχουν επίσης και ενοχλητικές πληροφορίες στα νομικά έγγραφα σχετικά για τον τρόπο του Murray, που δεν ξεκαθάρισε τα φάρμακα που έδωσε στο Michael προς τους γιατρούς του ΕΜΤ, οι οποίοι πυρετωδώς προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του σόουμαν.

Η νομική ομάδα του Murray δεν το βάζουν κάτω και παλεύούν αντικρούοντας κάθε ισχυρισμό που τους πετά ο Joe. Αρνήθηκα ότι σχετικό με αλκοόλ και βέβαια ότι το πολυάσχολο πρόγραμμά του δεν του επέτρεπε να παρευρίσκεται σε κλαμπς.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο κάποτε φημισμένος καρδιολόγος στέκεται ενάντια των κατηγοριών χορήγησης συνταγών ηρεμιστικών - propofol, lorazepam & midazolam - στον Michael. Διώκεται με ακούσια ανθρωποκτονία τον Φεβρουάριο. Και επικαλείται αθώος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails