Αναζήτηση / Search

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Παγιδευμένος μεθυσμένος οδηγός, ...πίνει μπύρα περιμένωντας την διάσωσή του

O Paul Nigel Sneddon, ετών 47, ομολόγησε την ενοχή του για απρόσεκτη οδήγηση και κάτω απο την επήρεια αλκοόλ,σε ένα περιφερειακό δικαστήριο στην πόλη Palmerston North. Η μέτρησή του ήταν σχεδόν 3 φορές πάνω απο το νόμιμο όριο.

Η Αστυνομία βρήκε τον Sneddon, πρώην αρτοποιός, παγιδευμένο στο αναποδογυρισμένο του Ford Laser την 1η Ιουνίου, πίνοντας ένα κουτάκι μπύρα, όταν έχωντας αποτύχει να στρίψει σε μια γωνία σωστά, έπεσε πάνω σε μία προστατευτική ξύλινη μπάρα και ανετράπει έτσι το όχημα του.

O δικηγόρος υπεράσπισης, Peter Young, είπε ότι όταν Sneddon βρέθηκε, δεν θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες, και χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο την δεδομένη στιγμή, άνοιξε ακόμα μία μπύρα!
Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία πόσο είχε καταναλώσει, τους απάντησε: «Πολλές, πίνω 4 μέρες στη σειρά."

Ο Sneddon, ο οποίος έχει αποξενωθεί από τη σύζυγό του, κατέληξε σε άμετρη κατανάλωση οινοπνεύματος, αφού έχει χάσει τη δουλειά του απο ένα αρτοποιείο, την ίδια ημέρα που έμαθε ότι οι γιατροί διέγνωσαν στον πατέρα του καρκίνο στον προστάτη.

Ο δικαστής Gregory Ross του αποφάσισε πρόστιμο US $ 780 και τον απόκλεισε απο οδήγηση για 10 μήνες, μιάς και δεν είχε απασχολήσει ξανά τα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails