Αναζήτηση / Search

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Spitfire + Delivers σήμερα στην Πλατεία Ελευθερίας

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis, με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού, παρουσιάζει σήμερα στις 20.00, στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό τους Spitfire & τους Delivers of Rock.
Oι DELIVERS OF ROCK δημιουργήθηκαν την Άνοιξη του 1996 από τους Γιώργο Διαμαντή και Στέλιο Καρδαμάκη. Η μπάντα ασχολείται με διασκευές κομματιών κυρίως από το χώρο της κλασικής ROCK μουσικής και όχι μόνο & τώρα τελευταία έχει αρχίσει να ασχολείται & με δικό της υλικό. Έχουν στο ενεργητικό τους ένα μεγάλο αριθμό εμφανίσεων σε διάφορα club και bar της Αθήνας & της επαρχίας.

Σκοπός του group είναι (όπως αναφέρει και το όνομα του διασώστες του rock) να παρουσιάσει και να θυμίσει στον κόσμο που παρακολουθεί τα live του, κάποια κομμάτια τα οποία κατά την γνώμη του έχουν αφήσει εποχή στην ιστορία της rock μουσικής και κοντεύουν στις μέρες μας δυστυχώς να ξεχαστούν λόγω άλλων ειδών μουσικής που έχουν γίνει μόδα.

Η σημερινή σύνθεση της μπάντας είναι η εξής:
Γιώργος Διαμαντής : κιθάρα, φωνή
Στέλιος Καρδαμάκης : τύμπανα ,φωνή
Ηρακλής Μπουζιώτης: μπάσο ,φωνή


H ιστορία των Spitfire ξεκινάει απο το 1984, όταν οι Ντίνος Κωστάκης, Γιώργος Βελέντζας, Θάνος Κρεμμύδας, Κώστας Κυριακίδης & o Ηλίας Λογγινίδης δουλεύουν πάνω στο δικό τους υλικό, κυρίως για την πλάκα τους & το πάθος τους για την μουσική, χωρίς να έχουν κάποιο πλάνο για το μέλλον, όταν το καλύτερο που μπορούν να ελπίζουν είναι κάποιες εμφανίσεις σε συναυλίες.

Σήμερα με αρκετούς χιλιάδες οπαδούς και με τον Αλέξανδρο Μπαλακάκη στα φωνητικά συνεχίζουν να ροκάρουν hard & heavy και να δίνουν στο πιστό κοινό τους αυτό που ζητά - την αυθεντηκότητα και το ταλέντο τους που δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο !

Έχουν ανοίξει συναυλίες ως support group για τους Ιron Maiden το 1996, για τους Scorpions το 2009, χάρη στον Αλέξανδρο που το 2007 με το τότε συγκρότημα του "Hannibal" και μεταξύ 200 ελληνικών γκρούπ είχαν προσωπικά διαλεχτεί απο τον Klaus Meine, o οποίος τον διαλέγει για ακόμα μία φορά! Πώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά άλλοστε ... η φωνή αυτή σε μαγεύει.

Αναφορικά, οι Hannibal είχαν συμμετοχή στο MMD Festival του 2008 μαζί με τους Nightwish, Nevermore, Edguy, Tristania, Sodom, The Iron Maidens (tribute band των Iron Maiden) & τους Orion (tribute band των Metallica), όταν την ίδια χρονιά έκαναν support στους Whitesnake - Def Leppard.

Η σημερινή σύνθεση της μπάντας είναι:
Αλέξανδρος Μπαλακάκης - Φωνητικά
Ηλίας Λογγινίδης - Κιθάρα
Πάνος Χατζηιωαννίδης - Κιθάρα
Νίκος Μιχαλάκος - Μπάσο
Μάνος Μάτσος - Τύμπανα
Κώστας Τσουμπρής - Πλήκτρα


Προσωπικά είχα την τύχη να γνωρίσω τον Αλέξη το 1996, όταν σε ένα συνοικιακό υπόγειο clubbaki της Καλλιθέας στο εμπορικό κέντρο, το Luna, όταν έγινε ένα αποκριάτικο πάρτυ, όπου ανέβηκαν διάφοροι καλλιτέχνες στη μικρή σκηνή του, για τον εορτασμό της αποκριάς για να διασκεδάσουν και εμάς αλλά και οι ίδιοι! Ο Άλεξ ξεχώρισε μακράν ερμηνεύοντας το "Mistreated" πολύ καλύτερα από τον David Coverdale !!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για αυτό να είστε όλοι εκεί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails