Αναζήτηση / Search

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

H Walt Disney εξαγόρασε την Tapulous


H Walt Disney Co συνεχίζει την εξάπλωσή της στα παιχνίδια για κινητά, εξαγοράζοντας την Tapulous, προγγραματιστής εφαρμογών για το  iPhone. Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Η Tapulous χτύπησε χρυσό με το παιχνίδι της μουσικής "Tap Tap Revenge", η οποία ήταν η πρώτη επιτυχία για το iPhone της Apple. δηλώνοντας ότι έχει πάνω από 35 εκατομμύρια χρήστες και έχει παιχτεί πάνω από 1 δισεκατομμύριο φορές.

Η εταιρεία δημιουργεί επίσης παιχνίδια για το iPad. Η κερδοφόρα επιχείριση, το Δεκέμβριο, είχε προσεγγίσει το 1 εκατομμύριο δολλάρια πωλήσεις το μήνα.

Ως μέρος της εξαγοράς, οι ιδρυτές της Tapulous, Bart Decrem και Andrew Lacy, μαζί με την ομάδα ανάπτυξής τους, θα ενταχθούν στην Disney Interactive Media Group.

O Decrem και o Lacy θα οδηγούν τις επιχειρήσεις των παιχνιδιών για κινητά της Disney από το Palo Alto, της California, όπου η Tapulous εδρεύει. "Η Disney πιστεύει ότι αυτό είναι το μέλλον, το ίδιο και εμείς", δήλωσε ο Decrem στο Reuters.

Στους επενδυτές της Tapulous περιλαμβάνεται ο Marc Benioff,  επικεφαλής εκτελεστικής εξουσίας της Salesforce.com, και τα επιχειρηματικά κεφάλαια της εταιρίας Khosla Ventures.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails