Αναζήτηση / Search

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ο νέος Spiderman

Εισήλθε σχετικά πρόσφατα, o Andrew Garfield, που "πετάχτηκε" ως Peter Parker, κατά συνέπεια Spider Man, στο επερχόμενο reboot της Sony Picture, αλυσίδα δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

Ακόμη και Garfield, που είναι 26 ετών, του οποίου η πιο σημαντική στιγμή στης οθόνης μέχρι σήμερα, είναι δύο ταινίες που δεν έχουν βγει ακόμη, μόλις πήρε την είδηση το απόγευμα της Πέμπτης, όπως είπε αντιπρόσωπος της Sony.

O Garfield ήταν στο Κανκούν, δίνοντας συνέντευξη τύπου για το "Never Let Me Go", ο οποίος πρωταγωνιστεί δίπλα στην Keira Knightley, όταν το έμαθε την ίδια στιγμή που το έμαθε και το διεθνές κύκλωμα Τύπου.

Ο Andrew, που είναι γεννημένος στο Λος Άντζελες και μεγαλωμένος στην Αγγλία, εμφανίστηκε επίσης στις Imaginarium of Dr. Parnassus και Lions for Lambs.

Η αρχική πρόθεση ήταν να γίνει το Spider Man 4 με τον Tobey Maguire και τον Sam Raimi, αλλά κόλλησε στην προπαραγωγής και το στούντιο επέλεξε να ξεκινήσει από το μηδέν αντικαθιστόντας την λήψη με μία που θα βασίζεται πάνω στο κλασσικό βιβλίο κόμικ.

Αν και το όνομά του μπορεί να είναι νέο για πολλούς, αυτούς που γνωρίζουν το έργο του νεαρού ηθοποιού, κατανοούν το εξαιρετικό ταλέντο του, κατά τον σκηνοθέτη, Marc Webb. Λέει πως έχει ένα σπάνιο συνδυασμό νοημοσύνης, ιδιαίτερου χιούμορ και ανθρωπιάς. Και σημειώστε τα λόγια του, θα τον αγαπήσετε ως Peter Parker.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί δίπλα στους Justin Timberlake και Jesse Eisenberg, στο επερχόμενο "The Social Network".

Ο νεαρός θα κάνει το ντεμπούτο του, ώς σούπερ ήρωας, στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου του 2012, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails