Αναζήτηση / Search

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Σε δημοπρασία τα εργαλία νεκροψίας του Elvis

Στις 12 Αυγούστου, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την 33η επέτειο του θανάτου του θρύλου και βασιλιά του Rock 'n' Roll, η Leslie Hindman διοργανώτρια με της δημοπρασίας, με βάση το Σικάγο, θα θέσει τα είδη που χρησιμοποιούνται κατά τη νεκροψία, ταρίχευση και την κηδεία στο κοινό.

Λαστιχένια γάντια, λαβίδες, βούρτσα χειλιών, μια χτένα, μολύβι ματιών, βελόνες εγχυτήρων, ψαλίδια, μια αρτηριακή σωλήνα και το αγκίστρια ανευρίσματος, που χρησιμοποιήθηκαν για μία μόνο φορά.

Η συλλογή, ανήκει σε έναν ανώτερο ταριχευτής στο Memphis Funeral Home χρόνια τώρα, που ο ίδιος  επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, περιλαμβάνοντας επίσης μια ετικέτα δακτύλου ποδιού, με την ένδειξη "John Doe", που χρησιμοποιήθηκε ως υποκατάστατο μετά την αρχική, η οποία κλάπηκε απο οπαδό, την ημέρα εκείνη που επικρατούσε χάος στο νοσοκομείο.

Έχει κρατήσει ακόμα την κρεμάστρα του κουστουμιού και της γραβάτας, τις ετικέτες του στεγνού καθαρισμού, το τιμολόγιο του φέρετρου, την έκθεση του δωματίου προετοιμασίας και το σεντόνι, που όλα έχουν γράφουν Elvis Prestley.

"Η νεκροποπμός, ο οποίος κατάρτισε το σώμα, διατηρείται αυτήν την ετικέτα και τα μέσα, μαζί με την αίθουσα έκθεσης υπόθεση προετοιμασίας, το φύλλο περίπτωση, στεγνό ετικέτες καθαρισμού, η κρεμάστρα για κοστούμι και του τραγουδιστή και το τιμολόγιο αποστολής φέρετρο, τα οποία φέρουν το χαρακτηρισμό" Elvis Presley ", δήλωσε ο Μαρία Williams, εκπρόσωπος της Leslie Hindman διοργανωτή της δημοπρασίας.

Τα μακάβρια αναμνηστικά θα προσφερθούν σε δύο χωριστά τμήματα: ένα με την τιμή των 4.000 με 6.000 δολλαρίων, και ένα που εκτιμάται σε 6.000 με 8.000 δολλάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails