Αναζήτηση / Search

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Και 2ος βιασμός στο Latitude Μusic Festival

Το φεστιβάλ βρίσκεται στο Henham Park στο Southwold, και διαθέτει ζώνες θεάτρου, ποίησης, κινηματογράφου, λογοτεχνίας και χορού.

Ένα 17χρονο κορίτσι από το Suffolk χθές το απόγευμα πήγε στην αστυνομία και κατείγγηλε ότι την είχαν βιάσει στο φεστιβάλ την Παρασκευή το βράδυ. Τον άντρα συνέλαβαν χθές και αναμένεται ανάκριση, που δεν φαίνεται όμως να είναι ο υπεύθυνος του βιασμού και της 19χρονης της Πέμπτης.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν περιπολιες με προσωπικό ασφαλείας, μοίρασαν φυλλάδια για τυχόν πληροφορίες μπορέσουν να πάρουν και έστειλαν μηνύματα σε κινητά με ενεργοποιημένο Bluetooth. για να βρούν όσους περισσότερους μάρτυρες γίνεται.

Το κορίτσι έφηγε απο την σκηνή της που ήταν με φίλους, γύρω στις 22:00 για να βρει τουαλέτα, 3 ή 4 άντρες της είπαν θα της δείξουν τον δρόμο, αλλά την άρπαξαν και την βίασαν πριν καταφέρει να τους ξεφύγει.

Η αστυνομία είπε ότι η γυναίκα πλησίασε την ομάδα γιατί πίστεψε πως αναγνωρίσε έναν από αυτούς ως φίλο της, που τον περιέγραψε μυόδη με ξυρισμένο κεφάλι, φτάνοντας κατάλαβε ότι έκανε λάθος, αλλά τους ρώτησε προς τα πού έπρεπε να πάει.

Αν και το περπάτημα, μερικοί της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου με το ξυρισμένο κεφάλι, αριστερά για να πάει σε μια άλλη κατεύθυνση. Την πήγαν σε μια σκοτεινή περιοχή με δέντρα, όπου και την βίασε τουλάχιστον ένας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις να είστε πάντα με την παρέα σας, μην απομακρίνεστε μόνοι σας απο αυτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails