Αναζήτηση / Search

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Hot Hit, Γυμνή Τρέλλα, Νέο Video Clip "Μωρό μου Σε Αφήνω" - TUS & ξερό ψωμί ! [BINTEO]


Single 2013 "Μωρό Μου Σε Αφήνω" TUS
Ο ομολογουμένως καλογυμνασμένος Παργιανός Rapper "βγαίνει" από τα ρούχα του, στον νέο του Video Clip για το single "Μωρό μου σε αφήνω", που κυκλοφόρησε στις 19 Οκτωβρίου 2013, με πολύ δόση χιούμορ, όπως πάντα άλλωστε !
Ο Tus αναστάτωσε ακόλουθους, blogs και σελίδες όταν βγήκε στην δημοσιότητα το teaser του video clip στις 2 Νοεμβρίου, που τον δείχνει να πηδά τσιτσίδι από μπαλκόνι μέσα σε ... κοτέτσι, κάνωντάς τους όλους να παραμιλούν, φτάνοντας τα views στο κανάλι του στο Υoutube 74.000 μέσα σε κάτι ώρες σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και φέρνοντάς τον στην 2η θέση στις προτιμήσεις της Ελλάδας ! Και βέβαια ο γλυκός και σεμνός τραγουδιστής έσπευσε να ευχαριστήσει δεόντως, προβάλλοντας όλους εκείνους στην Επίσημη Σελίδα του στο Facebook!
Τον Χρήστο Τούση πιάνουν στα πράσα ο πατέρας μιας ανήλικης, ο άντρας μιας 40αρας & η γυναίκα μιας λεσβίας, με αποτέλεσμα να μπαίνει φυλακή, να πηδά από μπαλκόνι όπως τον γέννησε η κα. Αλέκα και ενώ τον κυνηγά ο "κερατάς" σύζυγος, & η λυσσάρα Λεσβία που έχει βγει εκτός εαυτού και του δαγκώνει το δεξί πόδι, που στο επόμενο πλάνο ... έχει "χάσει" ... το αριστερό όμως !!
O TUS μπαταρισμένος ύστερα από το "ξύλο" !
Να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι ... κάπου εκεί κάνει έξαφνα  την εμφάνισή του ... περαστικά και ο JPS, γνωστός φίλος του καλλιτέχνη, ο οποίος είναι ξεχασμένος στην παραλία παρέα με έναν "κροκόδειλο", τραγούδι που έχουμε  ξεχωρίσει και αγαπήσει πολύ, μα και χορέψει στις νυχτερινές μας εξόδους !
JPS στο "Μωρό μου σε αφήνω" - TUS
Η σκηνοθεσία του Μανώλη Τζιράκη, η συμμετοχή του Μιχάλη Ιατρόπουλου, του Φωτογράφου Τάσου Ωραιόπουλου, του Μπάμπη του Σεξολόγου και τον κοριτσιών του - ένα ευχάριστο παρεάκι - συμπληρώνει όλο αυτό το φρέσκο μουσικό διάλειμμα που έρχεται να σπάσει την ρουτίνα μας !
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε σε σάς - τους αναγνώστες μας - είναι "Καλή Διασκέδαση και Stay Tuned" ... Και
στον * Ριμοδότη Των 5 Ηπείρων *... "Και Eις Άλλα Με Υγεία" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails