Αναζήτηση / Search

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Το τραγούδι του Γ. Σαββιδάκη που κόπηκε ...

Το τραγούδι λέγεται "Save Me", ένα πολύ ρόκ κομμάτι, απόλυτα ολοκληρωμένο και πλούσιο, όσον αφορά την δομή του και το περιεχόμενό του, με κοινωνική περιεχόμενο, σε στίχους - στα αγγλικά - και μουσική του Αλέξανδρου Μπαλακάκη, aka Hannibal - βλ. Hannibal, Airecis, Spitfire - ως βάση και στοιχεία Γιάννη Σαββιδάκη και ενός ακόμα προσώπου που μου διέφυγε το όνόμα - θα σας ενημερώσω σύντομα επ αυτού - όχι μπαλάντα, ένα κομμάτι ... ότι πρέπει !

Ο πατέρας (αν θές) απολογείται στον υιό, για την κατάσταση που τον έχει φέρει, μα οικονομική, οικολογική, ηθική, και γενικά την αθλιότητα την σημερινή, που ενώ ξεκίνησε ενεργός να μάχεται και να κυνηγά το όνειρο, στην πορεία με τις καταστάσεις της ζωής άφησε πίσω, και τώρα ζητά απο τον μονάκριβο υιό του να του δώσει άφεση αμαρτιών, να τον εξιγυάνει απο τις ενοχές του !

Συγκινητικοί στίχοι, με νόημα, που η μουσική όμως ούτε σε εξοργίζει, άλλα ούτε σε ρίχνει κι όλας, παρά σε προτρέπει να το τραγουδάς, σου δίνει λίγο δύναμη, σε ωθεί να "κουνηθείς", όχι μόνο μουσικά, αλλά και ουσιαστικά !

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το μουσικό "φαινόμενο" Alex 'Hannibal' Balakakis, ... be my quest !! Γιατί άν μιλήσω εγώ πάλι για το ταλέντο τούτο ... θα πείτε υπερβάλω και δεν θέλω (δείτε προηγούμενη ανάρτηση για αυτό), μπορείτε να τον απολαύσετε μαζί με τον Γιάννη Σαββιδάκη, στην Καλλιθέα, Στο "΄Ονομα του Ρόδου", στην Πλατεία Δαβάκη, Πλάτωνος 1 & Δαβάκη γωνία, ανεβείτε τα σκαλιά, προχωρήστε στα επόμενα, ανεβείτε, παραγγείλτε και απολαύστε και μπήκατε

Hannibal Facebook
Hannibal Myspace
Spitfire Official
Spitfire Myspace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails