Αναζήτηση / Search

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Διόδια STOP - Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια μέσω των υπαλλήλων δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει όνομα, τηλέφωνο κλπ... όπως δεν έχει και κανένα δικαίωμα να μην σε αφήσει να περάσεις ή να σε καθυστερήσει...αν δεν πληρώσεις υπάρχει μια αστική διαφορά μεταξύ της εταιρίας και ενός ιδιώτη.

Δλδ δεν παραβιάζεις τον Κ.Ο.Κ. ούτε η αστυνομία ή η τροχαία δικαιούται να αναμειχθεί...επίσης δεν υπάρχει κανένα θέμα προστίμου μέσω της εφορίας. Το μόνο που θεωρητικά μπορεί να σου κάνει η εταιρία είναι μήνυση και να γίνει δικαστήριο για το ποσό που χρωστάς ( ή μπορεί να ζητά το 20πλάσιο )

'Ομως η σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της πολυεθνικής μπάζει νομικά από αρκετές μεριές καθώς και ο φόβος της εταιρίας για πιθανή δικαίωση κάποιου πολίτη από το δικαστήριο ( γεγονός που θα δημιουργήσει δεδικασμένο και θα δικαιώσει και όλους τους υπόλοιπους ) έχει αναγκάσει την εταιρία μέχρι στιγμής να μην προβεί σε νομικά μέτρα... βέβαια δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι κάτι τέτοιο αποκλείεται να γίνει.....γι'αυτό το λόγο πρέπει να γνωρίζουμε ότι η μόνη δικαίωση που περιμένουμε είναι μέσω των μαζικών αγώνων και σίγουρα όταν αγωνιζόμαστε για κάτι, αυτό εμπεριέχει κάποιο ρίσκο...χιλιάδες συμπολίτες μας ήδη έχουν απονομιμοποιήσει τα διόδια στην πράξη και δεν σκύβουν το κεφάλι πληρώνοντας το χαράτσι.

-ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

- ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

- Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΙ-ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ- ΚΛΠ.

- Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΙΟΔΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ- ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ.

- ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ, ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ.


Και άλλα νέα στην Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών & Εργαζομένων Ενάντια στα Διόδια


2 σχόλια:

  1. Γερμανια Ολλανδια Βελγιο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΔΙΑ!!! Ιταλια εχει αλλα η εταιρια εχει κατασκευασει τους δρομους και οταν μπεις παιρνεις χαρτι και οπου βγεις πληρωνεις. Αν δηλαδη βγεις στην πρωτη εξοδο πληρωνεις δεκαρες. Αν βγεις 1000 χλμ μετα πληρωνεις και οχι καθε 20 -30 χλμ να ψαχνεις χρηματα μεσα στο σκοταδι (αν ειναι νυχτα) Προσωπικα ταξιδευω νυχτα και πολλες φορες παραλιγο να βγω απο τον δρομο ψαχνοντας το ακριβες αντιτιμο.

    Τα αδεσποτα σκυλια που κυκλοφορουν στον ΕΘΝΙΚΟ κατα αλλα δρομο γιατι δεν τα μαζευουν? Μηπως πρεπει να μας αποζημιωσουν για τις ζημιες που μας εχουν προκαλεσει?
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά !! Δεν πληρώνουμε διόδια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails