Αναζήτηση / Search

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Το Top 10 των Καλλιτεχνών με τα μεγαλύτερα κέρδη για το 2010

Η λίστα φτιάχτηκε με βάση τα κέρδη των καλλιτεχνών απο τον περσινό Ιούνιο μέχρι τον φετινό και έχουν ώς εξής:

Την πρωτιά έχου οι U2 με τις μεγαλύτερες πωλήσεις γκρούπ του κόσμου κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, με 130 εκατομμύρια δολλάρια, οι οποίοι την δεδομένη στιγμή βρίσκονται στην Παγκόσμια περιοδεία τους 360, για την παρουσίαση και υποστήριξη του νέου τους άλμπουμ "No line on the horizon".

Την δεύτερη θέση κατέλαβαν οι ηλεκτρικοί, ανεπανάληπτοι, με την ιδιαίτερα χαρακτηριστική φωνή του Brian Johnson, AC / DC με 114 εκατομμύρια δολλάρια, οι οποίοι στις 28 Ιουνίου τελείωσαν την Black Ice περιοδεία τους, έχωντας παίζει για κοντά 20 μήνες μπροστά σε 5 εκατομμύρια κόσμο συνολικά, σε 108 πόλεις και πάνω απο 28 χώρες, και το ομόνυμο άλμπουμ τους έφτασε το Νο 1 σε 29 χώρες.

Τους ακολουθεί η Beyonce Knowles με 87 εκατομμύρια, η οποία κέρδισε στις 28 Ιουνίου το βραβείο για το καλύτερο video clip του 2010 στα BET Awards με το "Video Phone" και πρόσφατα με την εφαρμογή του iPad Brusher, ζωγράφισε με ένα δάκτυλο, ο Kyle Lambert.

Ο βετεράνος Bruce Springsteen βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 70 εκατομμύρια, του οποίου το διπλό DVD, με τους E Street Band, "London Calling: Live In Hyde Park", έφτασε το Νο1 σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ελβετία, Καναδά, Σουηδία, Νορβηγία και Αυστρία.

Η αγαπημένη μου Britney Spears, παρά τα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, δεν θα μπορούσε να μην δόσει το στίγμα της εδώ, φτάνοντας στην πέμπτη θέση με 64 εκατομμύρια δολλάρια. Αυτή τη στιγμή λανσάρει την περιορισμένης έκδοσης συλλογή ρούχων, που η ίδια σχεδίασε για την Candie's.

Στην έκτη θέση ο σύζυγός της Beyonce, Jay-Z με 63 εκατομμύρια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία με τον Eminem, το "Home and Home Tour", που είχε τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό, και αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισητήρια, προστέθηκαν 4 νέες εμφανίσεις, 2 στην Νέα Υόρκη και 2 στο Ντιτρόιτ.

Το "Fame Monster" Lady Gaga, συγκέντρωσε 62 εκατομμύρια δολλάρια, η οποία στις 13 Ιουλίου έκανε μια καταπληκτική φωτογράφιση με θέμα "Hello Kitty", την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, και αυτή τη στιγμή περιοδεύει σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας το Monster Ball Tour.

H Madonna απέδειξε ότι παραμένει αξιοσημείωτος παίκτης στην μουσική βιομηχανία, λαμβάνοντας την όγδοη θέση. Στην έκδοση του 2011 του Guiness World Records αναφέρεται η βασίλισσα της Ποπ ως η κορυφή με τις περισσότερες πωλήσεις μεταξύ των γυναικών, οι οποίες φτάνουν τα 75 εκατομμύρια σε Αμερική και 200 στο εξωτερικό, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009. Επίσης είναι στην λίστα των γυναικών με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αγγλία.

Ο Kenny Chesney, ο οποίος πέρυσι ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος της Αμερικής, με 50 εκατομμύρια κέρδη είναι στην 9η θέση.

Οι Coldplay και οι Black Eyed Peas τελειώνουν την λίστα βρισκόμενοι στην δέκατη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails