Αναζήτηση / Search

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ti δεν ξέρετε για τα χρήματα του Mel Gibson

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ξοδέψει χρόνο ακούγοντας τις πιο συγκλονιστικές λεπτομέρειες της σχέσης μεταξύ του ηθοποιού Μελ Γκίμπσον και της μητέρας του παιδιού του, Oksana Grigorieva.

Ο Gibson, που έγινε τεράστιο όνομα ως ηθοποιός, έχει κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο όνομα για τον εαυτό του ως τον άνθρωπο που είπε όιι η πρώην-φίλη του θα έφταιγε αν βιαζόταν απο μια ομάδα νέγρων.

Τί έκανε σωστά οικομικά και δεν θα χρειαζόταν να νοιάζεται για το άν η καριέρα του ως ηθοποιός θα διαρκέσει ή όχι ?  Το 2004 χρηματοδότησε μια λίγο παλιά ταινία με τίτλο "Τα πάθη του Χριστού." Αυτή η ταινία του απέφερε πάνω από 610 εκατομμύρια δολλάρια στα box offices παγκοσμίως. Αυτό οδήγησε το 2005 στο εισόδημά του ύψους 185 εκατ. δολλαρίων, καθιστώντας τον την τρίτη ισχυρότερη προσωπικότητα του Hollywood. Όχι μόνο είχε χρήματα, αλλά και δύναμη. Δεν χρειαζόταν να κρέμεται απο μια οντισιόν για την συμμετοχή του σε επόμενες ταινίες, γιατί θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος πρωταγωνιστή τον εαυτό του, όποτε το επιθυμούσε.

Παρά το γεγονός ότι ο Mel άξιζε για μία περίοδο, περίπου ένα δισεκατομμύριο δολλάρια, φάνηκε να πιστεύει ότι ήταν φτιαγμένος από χρήματα. Πρώτον, η σύζυγός του επί 27 χρόνια, Robyn, έφυγε με 400 εκατομμύρια δολλάρια μετά το διαζύγιό τους. Αυτό συμβαίνει όταν είσαι πλούσιος ηθοποιός του Χόλιγουντ χωρίς ένα προσυμφωνιτικό. Στη συνέχεια, είναι τα 5 εκατομμύρια που ισχυρίζεται ότι έχει δαπανήσει, για τη νέα φίλη του, για να την βοηθήσει στην μουσική της σταδιοδρομία.

Επιπλέον, έχει οκτώ παιδιά να θρέψει, μαζί με όλους τους άλλους ανθρώπους στους οποίους είναι οικονομικά δεσμευμένος. Έτσι, όπως και τα τέλη του Michael Jackson, ο ηθοποιός έχει ο ίδιος μόχλευση εξαντλητικά, μέχρι το σημείο που χρειάζεται να κερδίσει εκατομμύρια κάθε χρόνο μόνο και μόνο για να επιβιώσει.

Στην πραγματικότητα, κατά τα λεγόμενά του Gibson που ακούγονται στο ευγενικά ηχογραφημένο ακουστικό υλικό που κατέγραψε η πρώην φίλη του και που έδωσε στα μέσα ενημέρωσης: "Εξαιτίας σου πούλησα τις γαμ....ες", αναφερόμενος στις θέσεις του που είχε για τους Lakers. Και συνέχισε λέγοντας ότι "δεν έχω καθόλου γαμ....α χρήματα. Έχω να στηρίζω εσένα και όλους τους άλλους. Πρέπει να πουλήσω πίνακες, τις θέσεις των Lakers...Έχω δαπανήσει πάνω απο 5 εκατ. σε σένα. Πές ευχαριστώ τώρα".

Ας είμαστε ξεκάθαροι, ο ηθοποιός είναι μια εξαιρετικά διαταραγμένη ανθρώπινη οντότητα. Τι μπορεί να μάθει από τον ίδιο του τον εαυτό ? Οτι η οικοδόμηση του πλούτου και της ιδιοκτησίας είναι καθοριστικής σημασίας για την ελευθερία σας, και δεν έχει σημασία πώς το διαχειρίζεσαι. Αν είχε διαχειρίστεί την προσωπική του ζωή λίγο πιο προσεκτικά, θα μπορούσε να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση οικονομικά, άσχετα με το αν έχει χάσει οπαδούς και πόσους.

Αν δεν διαχειρίζεσαι σωστά την προσωπική σου ζωή και την υπερβολικά μεγάλη οικονομική σου κατάσταση, μπορείς να βρεθείς σε μία θέση οικονομικά χειρότερη απο αυτή του να ήσουν απλά φτωχός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails