Αναζήτηση / Search

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Pitbull σώζει οικογένεια απο φωτιά

WSBT

Ο γλυκήτατος "Thor", αμέσως αναστατώθηκε μόλις κατάλαβε ότι ξεκίνησε πυρκαϊά, την Πέμπτη 03:00 τα ξημερώματα, στο σπίτι της οικογένειάς του, και τους ειδοποίησε άμεσα ! Γαύγιζε συνέχεια και ανέβηκε απάνω τους μέχρι να τους ξυπνήσει. Προσπάθησε ακόμα να τραβήξει μακριά απο τον κίνδυνο, το 3 μήνών μωρό της οικογένειας και την ψάθινη κούνια του, σέρνοντάς τους στην μπροστινή πόρτα.

"Αμέσως ξύπνησα και κοίταξα για το καλάθι του μωρού που ήταν στο προσκεφάλι του κρεβατιού και γυρνάω το κεφάλι μου και το βλέπω στην πόρτα. Εμείς το μόνο που έπρεπε να κάνουμε, ήταν να ανοίξουμε την πόρτα", λέει το αφεντικό του, Kemper Hunter . "Και ο "Thor" ήταν σαν να μου έλεγε - " Έλα μπαμπά, πάμε να την κάνουμε ! Ήρθε η ώρα να φύγουμε !! Σε καλύπτω εγώ !!"


Η φωτιά ξεκίνησε απο το χώλ του σπιτιού και και απο τον διάδρομο εξαπλώθηκε αμέσως σε όλο το σπίτι. Η οικογένεια διαμένει στον Ερυθρό Σταυρό που τους παρέχουνε τα πρώτης ανάγκης.

"Τελευταία μαθαίνουμε όλο και περισσότερο τί καλό μπορεί να κάνει ένα κατοικίδιο σε μιά οικογένεια, και αυτό είναι το πιό λαμπρό παράδειγμα που έχω δεί", είπε ο Frank Connolly του Ερυθρού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails