Αναζήτηση / Search

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Πέρασαν τον σκύλο για κογιότ και το ελευθέρωσαν στη φύση

Η  Lori Goodlett είχε συντροφιά της ένα σκύλο, ο οποίος ήταν καταχωρημένος σε αμερικάνικη λέσχη καθαρόαιμων σκύλων, την Copper, ένα θυληκό Sheba Inu. Το σκυλί εξαφανίστηκε απο την πίσω περιφραγμένη αυλή της στις 3 Ιουλίου.

Τοιχοκόλλησε λοιπόν αφίσσες για την εξαφάνιση του σκύλου, απο τις οποίες και αστυνομικός αναγνώρισε το σκύλο, τον οποίο είχε πάρει ο ίδιος στο καταφύγιο. Ένας εργαζόμενος απο το καταφύγιο αργότερα κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι έπρεπε να τον πάρουν, διότι το κογιότ δεν επιτρεπόταν να βρίσκεται εκεί.

Η υπηρεσία το άφησε ελεύρερο στη φύση, αφότου συμβουλεύτηκε ειδικό, που του είπε ότι πρέπει να γυρίσει στο φυσικό του περιβάλλον ή να του κάνουν ευθανασία, γιατί είναι ενοχλητικά σαν ζώα τα κογιότ, έχοντας την υποστήριξη αυτής της απόφασης απο το Humane Society.

Η ιδιοκτίτρια δεν μπορεί να καταλάβει πως περάσανε το σκυλί με κογιότ. Οταν ήταν μικρό, λόγω του κόκκινου χρώματος και των μυτερών αυτιών, έμιαζε με αλεπού, αλλά κανείς δεν το είχε περάσει για κογιοτ.

Το σκυλί δεν φόραγε περιλαίμιο και δεν είχε άλλα στοιχεία αναγνώρησης ή ταυτότητας, αλλά δεν πίστεψε ότι ήταν κογιότ, γιατί ήταν φιλήσυχο όταν το πήρε ο αστυνομικός και το άφησε ελευθερο, είπε ο υποστρατηγός της αστυνομίας. Και είχε την διορατικότητα να το φωτογραφίσει.

Αστυνομία και οι εθελοντές τώρα βοηθούν στην ανεύρεση του κατοικιδίου και έχουν τοποθετήσει κλουβιά με την ελπίδα να το πιάσουν.

Η Lori στο μυαλό της ξέρει ότι δεν θα την ξαναδεί, αλλά στην καρδιά της ελπίζει ότι την έχει βρει μια καλή οικογένεια και την έχει κρατήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails