Αναζήτηση / Search

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

100 μαχαιριές για ένα παιχνίδι μπρίτζ


Ένας Βρετανός άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του μετά από συνεχείς συζητήσεις για την ικανότητά της στο παιχνίδι μπρίτζ.

Ο Stephen Green, 52, κατηγορείται ότι μαχαίρωσε γυναίκα του Carole μέχρι θανάτου, μετά απο παιχνίδι με τα χαρτιά. Το πτώμα της βρήκαν οι αστυνομικοι στο σπίτι του ζευγαριού, στις 18 Ιανουαρίου. Είχε 100 μαχαιριές απο την μέση και απάνω και στο σβέρκο.

Ο Green, αρνείται τη δολοφονία, ο οποίος βρέθηκε από την αστυνομία στην μπανιέρα με κοψίματα στον καρπό του και σε αφασία, όπου και συνελήφθει.

Στο Lytham Bridge Club, μέλη λένε ότι τα 3 τελευταία χρόνια είχε αλλάξει συμαντικά η συμπεριφορά του. Άρχισε να πίνει, δεν έπαιζε καλά και είχε συνεχώς κόντρες με την γυναίκα του.

Τα μέλη της λέσχης κάναν συχνές επισκέψεις στα σπίτια μεταξύ τους, για να παίζουν χαρτιά, και ταξίδευαν σε διαγωνισμούς σε όλη τη χώρα. Τον Δεκεμβρίο του 2008 ή Ιανουαρίο 2009, ένα παιχνίδι στο σπίτι τους διακόπηκε, όταν ο κατηγορούμενος φώναξε στη σύζυγό του και την απείλησε να την ρίξει από το μπαλκόνι.

Το ζεύγος έπαιζε μαζί μια - δυό φορές τον μήνα, ξεκινούσαν παίζοντας μαζί, και πρίν αρχίσει το πιοτό ανταλλάζανε παρτενέρ κατα την διάρκεια των αγώνων "Chicago". Οταν εκείνος θεωρούσε ότι κάνει λάθη ή δεν παίζει καλά γινόταν πολύ κακός.

Η δίκη συνεχίζεται ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails