Αναζήτηση / Search

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

«Ανάσα» από σήμερα



Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πρόσκαιρα το πρωί στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για σήμερα:

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις με βροχές. Κατά διαστήματα καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά όπου θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Τοπικές νεφώσεις με βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Ηπειρο και τη δυτική Στερεά. Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και πρόσκαιρα το απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails