Αναζήτηση / Search

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

770 δολλάρια για 1 μπουκάλι μπύρας σε ταριχευμένο ζώο

Zυθοποιία στo Fraserberg της Σκωτίας πουλά μια νέα βελγική ξανθιά μπύρα, και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι, το μπουκάλι είναι συσκευασμένο μέσα σε νεκρά ταριχευμένα σώματα σκίουρων, λαγών και κουναβιών.

Μερικά απο τα ζώα είναι ντυμένα με κουστούμια, με ένα που ξεχωρίζει, φορώντας καπέλο και σμόκιν, να θυμίζει τον ανθρωπάκο του Monopoly.

Η ζυθοποιία BrewDog, και γνωστή για τις παράξενες ιδέες της και τις αρκετά δυνατές μπύρες της, που τους δίνει ακραίες ονομασίας όπως Punk IPA, Trashy Blonde και Tactical Nuclear Penguin.

Ωστόσο, η νέα και ποιό αμφιλεγόμενη ετοιμάζεται να ονομαστεί ... The end of history.

μια παράφραση απο διάσημο απόσπασμα του φιλόσοφου Φράνσις Φουκουγιάμα, απο βιβλίο του 1992, που θεωρούσε ότι η έλευση της Δυτικής φιλελεύθερης δημοκρατίας μπορεί να σημάνει το τελικό σημείο στην ανθρώπινη κοινωνικο-πολιτιστική εξέλιξη και την τελική μορφή της ανθρώπινης διακυβέρνησης.

Για να δηλώσουν έτσι ότι η μπύρα τους είναι ότι η δημοκρατία στην ιστορία.

Η μπύρα έχει 55 % αλκοόλη κατ 'όγκο, η μπύρα με το μεγαλύτερο ποσοστό που φτιάχτηκε ποτέ, και η τιμή της γύρω στα 770 δολλάρια το μπουκάλι.

Οπως είπε ο ιδιοκτήτης στο AOL news, είναι ένα μείγμα εκκεντρικότητας, καλλιτεχνίας και επανάστασης.

Για να γίνει έξτρα δυνατή, οι ζυθοποιοί χρησιμοποίησαν ακραία τεχνική, με την οποία πάγωσαν την μπύρα σε θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν για να διαχωρίσουν το νερό απο το διάλλειμα, επανηλειμένα. Επειδή η διαδικασία αυτή απαιτεί πολλά λίτρα μπύρας τα οποία μειώνονται για την παραγωγή μόνο μιας φιάλης 330 ml, η τιμής σπάει ρεκόρ.

Τα ζώα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ήδη νεκρά, κυρίως απο αυτοκίνητα στον δρόμο.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο των ιδιοκτητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails