Αναζήτηση / Search

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Περιήγηση σε μοναστήρια κατέληξε εφιάλτης

Λεωφορείο τουριστικό, μισθωμένο απο ιερέα του χωριού του Κιλκίς, ξεκίνησε για περιήγηση σε μοναστήρια της Ιμαθείας, όταν με κατεύθυνση την Βέροια, στην διαδρομή ξέφυγε της πορείας του ένα τριαξονικό φορτηγό και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο στην Αλεξανδρούπολη Ημαθίας, στο 45ο χλμ της εθνικής οδού.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως 8 ασθενοφόρα μαζί και 4 πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες για την απεγκλόβιση των επιβατών.  3 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, μέσα σε αυτούς και ο ιερέας που ήταν συνοδηγός, 1 σοβαρά τραυματισμένοι που έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης, και αρκετοί τραυματίες. μεταξύ αυτών και 6 παιδιά, για προληπτικούς λόγους .

Ο οδηγός του φορτηγού, πετάχτηκε απο την καμπίνα του μέτρα μακριά, και κατά την διακόμισή του στο νοσοκομείο, όντας σοβαρά τραυματισμένος, κατέληξε. Άφησε πίσω του την έγκυο γυναίκα του και ένα παιδί.

Το σύνολο των επιβατών ήταν 51 άνθρωποι. Τα αίτια δεν έχουν ακόμα ειπωθεί, αλλά γίνεται λόγος για βροχόπτωση και χαμηλή ορατότητα την δεδομένη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails