Αναζήτηση / Search

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Το ευχαριστώ του κου. Θοδωρή Τσεκούρα ... σε μας !!!












Ηθική ανύψωση και ικανοποίηση ότι η δουλειά που κάνουμε, προσπαθούμε να είναι και είναι, ξεχωριστή !!

Η τιμή μεγάλη, που αφιέρωσε χρόνο και για να το διαβάσει, και για να μας σχολιάσει, αλλά και γενικότερα να ασχοληθεί μαζί μας !!

 Για εμάς, αλλά και εμένα προσωπικά, το χαμόγελο στο τέλος του μηνύματος, που δεν είναι παρά ένα smiley, αλλά και που ταυτόχρονα φανταζόμαστε είναι το χαμόγελο που εμείς μπορεί να δώσαμε στα χείλη του με το αφιέρωμά μας, και μας το ανταποδίδει, είναι κινητήριος δύναμη να γίνουμε ακόμα καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε εδώ !! Και άς μην έχουμε τα μέσα ,,, ώς απλοί ερασιτέχνες bloggers !!

Και η αλήθεια είναι ότι το αφιέρωμα το ξεκινήσαμε στις 01,35 τα ξημερώματα και το τελειώσαμε στις 08,15 το πρωί ! Όχι τόσο γιατί ψάχναμε στοιχεία, όχι μόνο γιατί τα διαβάζαμε κι όλας ή ξανά απολαμβάναμε τις διαφημίσεις, αλλά και γιατί είναι τόσο καλός και γλυκός, που δεν θα θέλαμε να παραλείψουμε την παραμικρή λεπτομέρια. Επιπροσθέτως, θέλαμε η δομή του αφιερώματος να ικανοποιεί πρώτα εμάς και μετά τον ίδιο, αλλά και όλους εσάς !  Η ευχαρίστηση είναι δική μας !!


Εμείς ευχαριστούμε πολύ, κε. Θοδωρή !! Για μία ακόμα φορά, τιμή μας !!

Σημείωση : ...και σκεφτείτε, δεν είχαμε και μετάφραση να κάνουμε εδώ, όπως σε άλλα ! Αλλιώς, ακόμα θα το φτιάχναμε ...!! ;p

Εδώ μπορείτε να δείτε το αφιέρωμά μας 

Περιμένοντας με ανυπομονησία τις διαφημίσεις της συνέχειας της καμπάνιας του 11888 !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails