Αναζήτηση / Search

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Θοδωρής Τσεκούρας ... ο πρωταγωνιστής των ημερώνΟ Θοδωρής Τσεκούρας ή αλλιώς γνωστός ώς ο Πυθαγόρας Κοκτώ, έχει εισβάλει ξαφνικά μες την ζωή όλων μας ! Ο λίγο τρελός αριθμολόγος, που έβγαλε το σλόγκαν της χρονιάς με διαφορά, και εμείς υιοθετήσαμε στην καθημερινότητά μας !!

Στο σχολείο, στο γραφείο, στην γειτονιά, στην διασκέδαση, στα blogs μας, ... στις εξετάσεις μας !

Ο Θοδωρής Τσεκούρας είναι ο κειμενογράφος της διαφήμισης, ο οποίος όμως δεν μοιάζει καθόλου με τον Καθηγητή Κοκτώ…

Λίγα λόγια για τον ίδιο, όπως τα είπε στο περιοδικό "Ταχυδρόμο" (πατήστε εδώ)

Eπίσης μπορειτε να δείτε το διασκεδαστικό πρωϊνό Σαββάτου, που ευχάριστα μας ξύπνησε στις 26 Μαϊου, στο "Mega Σαββατοκύριακο" και οι παρουσιαστές του γέλασαν πολύ :Leo Burnett. H εταιρία στης οποίας το ανθρώπινο δυναμικό ανοίκει ο Θοδωρής.

Η ιστορία της. Το 1977 μία ομάδα από τα τότε νέα, μεγάλα ταλέντα της ελληνικής διαφήμισης ίδρυσε τη Euro Advertising, μία διαφημιστική εταιρία πλήρων υπηρεσιών.
Η Euro ήταν αυτή που ίδρυσε στις αρχές της δεκαετίας του '80 και τη Leo Burnett Ελλάδας.
Το 1986, η Leo Burnett συγχωνεύτηκε με τη EURO και από το 1990 αποτελεί 100% θυγατρική της Leo Burnett Worldwide.

Η φωτογραφία που χρησιμοποιεί στην σελίδα της

Ο κειμενογράφος μας είναι παντρεμένος και πρόσφατα (απο τις 22 Ιουλίου) χαίρεται τον ερχομό του πρωτότοκου υιού ! Θέλω σε αυτό το σημείο να σας παραθέσω κάποια tweets απο τον λογαριασμό του ... που θα απολαύσετε :

" Το μωρό γελάει συνέχεια. Το λέμε χιουμωράκι. 

Προσωρινό όνομα μπέμπη #1: Γαλατίλας ο Ούνος.

Ο μικρός κοιμάται με τα πόδια διπλωμένα στη στάση του λωτού. Τον φωνάζω "γιόγκα μου".

Όταν γεννήθηκε το μωρό, η γιαγιά μου αναβαθμίστηκε στην Pro έκδοση. Τώρα είναι Proγιαγιά.

Ειμαι ο πιο αστοιχειωτος πατερας που υπαρχει. Οταν ο μικρος αρχισε να κλαιει ρωτησα τη νοσοκομα αν μπορω να τον βαλω στη δονηση..."

Αλλά και μερικά εκτός ... οικογένειας :

Φαντάζομαι, αν μείνει έγκυος η Τζούλια θα της λένε "με ένα porno".

Πήρα από το ebay μια Μηχανή του Χρόνου. Ήρθε ένα άδειο κουτί. Παίρνω τηλέφωνο, λέω πού είναι η μηχανή; Α, μου λένε, η μηχανή; Του χρόνου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Κώστας Χαρδαβέλας θα πάει διακοπές στα Ουφονήσια."

Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, αλλά η Παπαρίζου δεν έχει ακριβώς παχύνει. Απλώς τείνει να γίνει full screen."

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την Συνέντευξη στην Esspreso , που μας παρότρυνε ο ίδιος να διαβάσουμε, λέγωντας πως "Όποιος έτρεφε ακόμα την ελάχιστη ψευδαίσθηση ότι είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος, μπορεί να διαβάσει τη σημερινή Espresso."

Η φωτογραφία που χρησιμοποιεί στο Twitter νομίζω πως αξίζει να μπεί στο παιχνίδι της εκπομπής του Φώτη και της Μαρίας, ξέρετε που κοιτάμε παιδική φωτογραφία και προσπαθούμε να βρούμε ποιός γνωστός είναι ?

Δείτε και μόνοι σας


Και τώρα που είπα Φώτης και Μαρία, πως θα μπορούσα να παραλείψω τον αυθεντικό αριθμολόγο, καλεσμένος στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", όπως το παρουσίασε το "TV Tiglon" :Παραθέτω την πολύ καλή παρωδία των Ράδιο Αρβίλα σε αυτό το σημείο, με αφορμή την δήλωση του Βασιλείου για την Ελλάδα στην Eurovision, με την οποία διασκέδασε και ξεχώρισε βάζοντάς την στο κανάλι του στο You Tube :Δωράκι επίσης απο τον ίδιο σκηνή του βενζινάδικου, που δεν μπήκε ποτέ στην διαφήμισηΟ κος Τσεκουράς έχει ακόμα δημιουργήσει και αυτές τις διαφημίσεις, την πρώτη εκ των οποίων λατρεύω :Και πώς είναι δυνατόν να κλείσουμε το αφιέρωμά μας, χωρίς να παραθέσουμε την πιο επιτυχημένη καμπάνια σήμερα :
Τί είναι το ώς ?? Ως εδώ ... Φτάσαμε !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails