Αναζήτηση / Search

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Αναγνωρίζετε ποιός-ποιά υποδύεται την LaTonia σε αυτό το βίντεο ??



Δεν σας πάει το μυαλό έ ?

Καταρχάς, αυτό είναι απο την σειρά της Nickelodeon το "All that", στον 5ο κύκλο, η ξανθιά "LaTonia" σήμερα είναι 27 και τότε ήταν 18 !! Τίποτα ακόμα ??

'Εγινε διευθυντής σε μεγάλο δίκτυο της τηλεόρασης, παντρεμένος με μια γυναίκα 11 χρόνια μεγαλύτερή του, πράγμα που δεν τον νοιάζει, μιας και η αγάπη του για εκείνη είναι τόσο μεγάλη που έχει κάνει ένα μεγάλο τατουάζ με το όνομά της, και την έχει παντρευτεί 3 φορές χωρίς να έχει χωρίσει καμιά φορά με την διάσημη τραγουδίστρια !

Τώρα μήπως σας θύμισα κάτι ?? Να βοηθήσω λίγο ακόμα...

Στην καριέρα του εκτός απο έργα και σειρές που έχει παίξει, έχει δημιουργήσει σόου, ήταν παραγωγός του σόου, έχει δανείσει την φωνή του σε animated ταινία και έχει παρουσιάσει το πιο δημοφιλές ρεάλιτυ σόου της Αμερικής στον 4ο κύκλο !! Ξεκίνησε κάνοντας stand-up comedy, ράπαρε και έγγραφε τραγούδια και στην συνέχεια έβγαλε δίσκους με μεγάλες συνεργασίες, καθώς και εμφάνιση σε soundtrack ταινίας η τελευταία του δουλειά είναι απο την καρέκλα του σκηνοθέτη αυτή τη φορά.

Δεν θα σας παιδέψω άλλο... Δεν είναι άλλος απο τον σοκολατένιο και καλοσχηματισμένο Nick Cannon !! Παντρεμένος με την Mariah Carey, διευθύνει το ίδιο το κανάλι το Nickelodeon απο το οποίο και ξεκίνησε, πρόσφατα παρουσιαστής του Greek Idol!


Ο 3 φορές βραβευμένος, 11 φορές υποψήφιος για βραβείο και πολύ σέξυ και ταλαντούχος ηθοποιός, μας έδωσε στο Twitter αυτό το βίντεο, λέγοντάς μας ότι θα τον στοιχιώνει μια ζωή η απόφασή του να ρεζιλευτεί και να ντυθεί γυναίκα, γελώντας και πρόσθεσε ότι ότι αστείο υπάρχει να πεις για αυτόν... το έχει πεί ο ίδιος για τον ευατό του !! Τελειώνοντας, αναρωτιέται ποιός θα περίμενε ότι αυτό το κοκκαλιάρικο 18 αγοράκι, λίγα χρόνια μετά θα ήταν διεθυντής εκεί που αρχίσαν όλα τα τηλεοπτικά για εκείνον ,,, και απαντά πως εκείνος το πίστευε !!

Τυχερή η Mariah !    


1 σχόλιο:

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails