Αναζήτηση / Search

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Κάντε δώρα στην Ευαγγελία & στον Ευάγγελο με αρώματα Oriflame σε προσφορά!

Χρόνια Πολλά Ευάγγελε/Ευαγγελία με αρώματα από την Oriflame
Πείτε στους αγαπημένους σας "Χρόνια Πολλά" & κάντε τους δώρα τα καταπληκτικά αρώματα της Oriflame που είναι τώρα σε προσφορά! Η προσφορά ισχύει μέχρι & την Τετάρτη 25/3/2015 & ώρα 23,30 & μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων! Μην τα χάσετε! Με τέτοια προσφορά γιατί να μην κάνετε αυτό το δώρο & στον εαυτό σας! Επίσης μην ξεχνάτε την προσφορά μέχρι Σαββάτο 21/3/2015, με κάθε αγορά κρέμας ημέρας έχετε δώρο την κρέμα νύχτας! Δείτε περισσότερα για αυτή την προσφορά εδώ! Μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από τις υπόλοιπες 10 προσφορές μας, δείτε αναλυτικά εδώ!

Για την Ευαγγελία

Giordani White Gold Eau de Parfum
Γυναικείο Άρωμα Giordani White Gold Edp
Κομψό και γεμάτο ζωντάνια, το άρωμα Giordani White Gold αιχμαλωτίζει τον αέρα ενός Ιταλικού πρωινού γεμάτου αστραφτερές νότες από μανταρίνι, ντελικάτο τριαντάφυλλο και αισθησιακό πατσουλί. Πολυτέλεια με Ιταλικό στυλ. 50ml.
Κωδικός:24588
από 37,00€ τιμή μέλους 9,99€

Amber Elixir Night Eau de Parfum
Γυναικείο Άρωμα Amber Elixir Night Edp
Σαγηνευτικό και θερμό όπως το χάδι του αγαπημένου σας, το άρωμα Amber Elixir Night αναδύει τις λαμπερές, αισθησιακές oriental νότες του από εξωτικά συστατικά, εκλεπτυσμένο orris και κρεμώδη βανίλια bourbon, συνθέτοντας μία αξέχαστη ευωδιά που μιλάει τη γλώσσα της γοητείας. 50ml.
Κωδικός:25040
από 37,00€ τιμή μέλους 9,99€

Eclat Femme Eau de Toilette
Γυναικείο Άρωμα Eclat Femme Edt
Ποθητά για την ντελικάτη ομορφιά και την επιβλητικότητά τους, τα άνθη γιασεμιού αποτελούν την καρδιά και τη ψυχή αυτού του μοναδικού αρώματος. Το λουλούδι αυτό επιλέχθηκε για την ευγενική και λαμπερή του φύση και καλλιεργείται στην πόλη Γκρας της Γαλλίας, ιστορική γενέτειρα των εκλεπτυσμένων αρωμάτων. 50ml.
Κωδικός:30128
από 37,00€ τιμή μέλους 9,99€

My Naked Truth Eau de Toilette
Γυναικείο Άρωμα My Naked Truth Edt
Τόσο λεπτό όσο το γυναικείο δέρμα, με μια απαλή, χαριτωμένη μυρωδιά που σας χαϊδεύει! Μοιάζει να είναι το άρωμα του δέρματός σας, τόσο απαλό & φυσικά θυληκό, & παράλληλα μοντέρνο, με μια μαλακή βαμβακερή σύνθεση λουλουδιών σε μορφή σκόνης, που είναι αβίαστα οικεία & σας αντλεί να το αγκαλιάσετε!
Κωδικός:31121
από 37,00€ τιμή μέλους 9,99€

So Fever her Eau de Parfum
Γυναικείο Άρωμα So Fever Her Edp
Ένα τολμηρό άρωμα που χαϊδεύει την επιδερμίδα με το σαγηνευτικό μείγμα από δροσερά φραγκοστάφυλα, γλυκό σανταλόξυλο και ατίθασα άνθη Πιπερόριζας. Παιχνιδιάρικο και σέξι φτάνει στα όρια του πάθους και της επιθυμίας τυλίγοντάς σας σε μία ερωτική ζεστασιά. 50ml.
Κωδικός:31099
από 33,00€ τιμή μέλους 9,99€

Midsummer Woman Eau de Toilette
Γυναικείο Άρωμα Midsummer Woman Edt
Ανάλαφρο και γεμάτο φρεσκάδα σαν καλοκαιρινό αεράκι, το Midsummer Woman αιχμαλωτίζει την καρδιά του ρομαντισμού με απαλές νότες γκρέιπφρουτ, θηλυκού τριαντάφυλλου και γλυκιάς μιμόζας. 50ml.
Κωδικός:25395
από 33,00€ τιμή μέλους 9,99€

Για τον Ευάγγελο

Flamboyant Privé Eau de Toilette
Ανδρικό Άρωμα Flamboyant Privé Edt
Αιχμαλωτίστε τη σπινθηροβόλα αύρα μιας παθιασμένης ανατολής με το άρωμα Flamboyant Privé Eau de Toilette. Γεμάτο φρεσκάδα και αρρενωπότητα με αστραφτερές νότες εσπεριδοειδών και αλμυρά ακόρντα εξελίσεται σε αισθησιακές νότες βρύων πάνω σε δρυ για ένα σέξι κρεσέντο. Είναι το απόλυτο άρωμα για τον γεμάτο αυτοπεποίθηση playboy. 75ml.
Κωδικός:24737
από 37,00€ τιμή μέλους 9,99€

Eclat Homme Eau de Toilette
Ανδρικό Άρωμα Eclat Homme Edt
Ένα κλασσικό άρωμα επαναπροσδιορίζεται για τον σύγχρονο άνδρα. Ένα δυναμικό άρωμα που αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο διαχρονικό και το μοντέρνο. Με τις μοναδικές του νότες από εσπεριδοειδή και δέρμα Barenia, το Eclat Homme αποπνέει μία αρρενωπή, σοφιστικέ γοητεία - η επιτομή της Γαλλικής πολυτέλειας. 75ml.
Κωδικός:30173
από 37,00€ τιμή μέλους 9,99€

So Fever Him Eau de Toilette
Ανδρικό Άρωμα So Fever Him Edt
Ένα μεθυστικό, πολύ αρρενωπό άρωμα με ένταση και προσωπικότητα που αντιπροσωπεύει τον δυναμικό άνδρα με τολμηρή καρδιά. Ένας συνδυασμός πειρασμός με έντονο ερωτισμό αρωματίζει την επιδερμίδα με πιπεριά piri piri, γεράνι bourbon και φλογερό ξύλο πιπερόριζας - μία εκρηκτική ένωση. 75ml.
Κωδικός:31074
από 37,00€ τιμή μέλους 9,99€

Midsummer Man Eau de Toilette
Ανδρικό Άρωμα Midsummer Man Εdt
Αρωματικό και αναμφισβήτητα αρρενωπό, το άρωμα Midsummer Man συμβολίζει την αισθησιακή ένταση του καλοκαιριού με πικάντικες ξυλώδεις νότες, θαλασσινά ακόρντα, νότες από σπόρους κόλιανδρου και ζεστού ξύλου κασμίρ. 75ml.
Κωδικός:25396
από 33,00€ τιμή μέλους 9,99€

S8 - Night Eau De Toilette
Ανδρικό Άρωμα S8 Night Edt
Με χαρακτήρα μοντέρνου αισθησιασμού, αυτό το διαπεραστικό άρωμα μένει αλησμόνητο με ακόρντα από σουέντ, ξύλο κέδρου και πραλίνα. Με 8 “στυλάτα” συστατικά όπως περγαμόντο, γλυκόριζα και μόσχο, αυτό το θερμό, αρρενωπό άρωμα θα ξεκινήσει το βράδυ σας δυναμικά. 50ml.
Κωδικός:15183
από 33,00€ τιμή μέλους 9,99€

Voyager Eau de Toilette
Ανδρικό Άρωμα Voyager Edt
Ο συναρπαστικός συνδυασμός από περγαμόντο και μανταρίνι του αρώματος Voyager θα σας αγκαλιάσει με τη ζεστασιά της ερήμου. Ψυχρές νότες κάρδαμου, πράσινου τσαγιού και μύρου από τη Ναμίμπια αγγίζουν δροσερά την επιδερμίδα σας. Το άγριο πνεύμα του δηλώνει παρουσία με σανταλόξυλο, vetiver και κεχριμπάρι. 75ml.
Κωδικός:21707
από 33,00€ τιμή μέλους 9,99€

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6985-803076 (COSMOTE)

Δείτε όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας που ισχύει μέχρι 25/3/2015
 & μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων (πατήστε πάνω στην εικόνα)
 Κατάλογος σε ισχύ ώς & 25/3/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails