Αναζήτηση / Search

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Επτά Κλειδιά

Επτά Κλειδιά

Έρχεται σύντομα η νέα, διαδραστική, μεταφυσική σειρά μυστηρίου της Πέρσας Τσονάτου (δημιουργός και σεναριογράφος) με σκηνοθέτη τον Σπύρο Μιχαλόπουλο !


Η υπόθεση


Επτά άγνωστα, μεταξύ τους άτομα συναντιούνται τυχαία σε ένα γραφείο συμβουλευτικής και υποστήριξης. Το ίδιο βράδυ μοιραία θα συνδεθούν όλοι με έναν φόνο, που πραγματοποιείται στο διπλανό κτίριο. Η περιπέτεια τους μόλις ξεκίνησε…


Ποιος  απ’ όλους είναι ο δολοφόνος ? Και τι μυστήριο υπάρχει γύρω απο τον αριθμό επτά, που συναντάνε συνέχεια μπροστά τους ?

Το παιχνίδι


Ένα interactive διαδικτυακό παιχνίδι μέσω του οποίου οι fans θα προσπαθούν να εντοπίσουν τα στοιχεία εκείνα, που αποκαλύπτουν ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος στο σήριαλ. Τα στοιχεία θα δίνουμε μέσα απο τα blogs μας, όλα τα επίσημα μέλη, καθώς και τις περιλήψεις των επεισοδίων.

Casting

Αν σας ενδιαφέρει να πάρετε μέρος στην σειρά μπορείτε να μας στείλετε τις αιτήσεις συμμετοχής σας για casting από τις 7 Αυγούστου μέχρι 7 Σεπτεμβρίου.

Δεδομένου ότι, τα “Επτά Κλειδιά” αποτελούν μια διαδραστική σειρά, η αρχική επιλογή των ατόμων που θα περάσουν από casting, θα γίνει διαδικτυακά με την συμμετοχή των fans.

Στείλτε ένα mail στο eptakleidia@yahoo.com με θέμα ΑΙΤΗΣΗ CASTING. Επισυνάψτε σε αυτό, το βιογραφικό σας, καθώς και ένα βίντεο 40 δευτερολέπτων, όπου θα παρουσιάζετε τον εαυτό σας. (Ή αν έχετε λογαριασμό στο youtube, ανεβάστε εκεί το βίντεο σας, και στείλτε με τον ίδιο τρόπο το link σας.)
Η αίτηση θα καταχωρήθεί και στην συνέχεια θα ανεβάσουν τα βιντεάκια σας στο επίσημο κανάλι τους στο youtube καθώς και τα links τους στην επίσημη σελίδα τους στο facebook.


Λίγα λόγια για τους δημιουργούς



Γεννήθηκε τον Μάιο του 1966 στην Αθήνα, οπού ζει μέχρι και σήμερα. Σπούδασε στο Ecole Jeanne d’ Arc και ακολούθως στις σχολές Οδοντεχνικής Keleso και Δημοσιογραφίας Antenna.

Στην πορεία ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία και συνεργάστηκε με την Κρατική Τηλεόραση στην εκπομπή Διλήμματα.

Τηλεοπτικές συνεργασίες : με την Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Κύριτση στα "Φτερά του έρωτα"(Νετ), "Κάτω απ' την Ακρόπολη" (Alpha), "Με θέα στο πέλαγος" (Mega), "Βέρα στο δεξί" (Mega), σε σενάριο των ίδιων. Με την Βάνα Δημητρίου στα " Έρωτας" (Ant1) και "Κάρμα" (Ant1) σε σενάριο της ίδιας.


Σπύρος Μιχαλόπουλος
 
Γεννηθηκε στη Πρέβεζα και ζει στην Αθήνα απο το 1971. Δουλεύει στο χώρο απο το 1982 ανελλιπώς.
Από το 1995 σκηνοθέτησε πάνω απο 700 διαφημιστικά,ντοκυμαντέρ κλπ.

Τελευταίες σκηνοθετικές δουλειές :
Βέρα στο δεξί (Mega), Έρωτας (Ant1), Υπάρχουν άντρες κι άντρες(Αlpha), Πολυκατοικία (Mega).

Το Σεπτέμβρη θα προβλήθει, στην Κύπρο, η νέα του σειρά "Γυμνοί Άγγελοι" για το Mega Κύπρου.

Αναλυτικά εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails