Αναζήτηση / Search

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Νεο ρεκόρ για το "Twilight"

Η τελευταία ταινία της σειράς Λυκόφως, έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του σε εισπράξεις, από τις μεταμεσονύχτιες προβολές, σε ΗΠΑ και Καναδά.

Το Saga Twilight: Eclipse απέφερε περισσότερα από $ 30 εκ. από προβολές τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, σύμφωνα με το διανομέα της Summit Entertainment. Ξεπέρασε δηλαδή τα $ 26.3 εκ. του New Moon, που προβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ταινία έχει την πρεμιέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα, με προβολές εκ των προτέρων πουπ θα ακολουθήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 9 Ιουλίου. Ούτε Kristen Stewart και Robert Pattinson - οι πρωταγωνιστές της ρομαντικής βαμπιρικής σειράς - θα παρεβρεθούν στη πρεμιέρα του Λονδίνου, παρόλο που θα συμμετάσχει ο σκηνοθέτης David Slade και άλλα μέλη του καστ.

Οι οπαδοί του Λυκόφως, που αποκαλουνται "Twi-hards" ("Τούι-σκληροπυρηνικοί") από μερικούς, είχαν παραταχθεί ώρες μπροστά στα ταμεία για την πρώτη προβολή τα μεσάνυχτα.

Οι εμπειρογνώμονες αναμένουν το Eclipse να έχει ρεκόρ ντεμπούτο στις ΗΠΑ, που θα "καλύψει" το παραδοσιακά κερδοφόρο Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails