Αναζήτηση / Search

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

O Justin Bieber πάει στην Κορέα ?



H Universal Music Group (UMG) αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή του Justin Bieber σε δημοσκόπηση, που έγινε ο στόχος της ιντερνετικής φάρσας.

Μια ιστοσελίδα που ζήτησε από μέλη να απαντήσουν σε ποιό μέρος θα έπρεπε να πάει ο Justin για την επόμενή του περιοδεία, έλαβε τελικά 650.000 ψήφους που τον θέλανε στην Νότια Κορέα.

Ένας εκπρόσωπος της UMG δήλωσε στο BBC, ότι επρόκειτο για μία "φάρσα", αλλά αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε περαιτέρω σχόλια.

Η δημοσκόπηση αυτή έγινε από τα μέλη του 4chan ιστοσελίδα imageboard, προτρέποντας τους χρήστες τους να ψηφίσουν για τη Βόρειο Κορέα.

Το αστείο κατέληξε τελικά να πάρει σάρκα και οστά, δημοσιοποιήθηκε στο Facebook και στο Twitter, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να δίνουν την ψήφο τους στην σελίδα.

Ο 4chan έχει ιστορία στο να κάνει στο ίντερνετ φάρσες και κόλπα.

Στις αρχές του Ιουλίου,το βίντεο του Justin Bieber βίντεο ήταν στόχος απο χάκερ στο διαδίκτυο, όπου οδηγούσαν σε ιστοσελίδα ανηλίκων και με αναδυόμενα έλεγαν ότι ο τραγουδιστής πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η Google ανέστειλε βίντεο και εξέδωσε δήλωση λέγοντας: "Πήραμε ταχεία δράση για να καθοριστεί το cross-site scripting (XSS) ευπάθεια." Η τρύπα ευπάθειας φτιάχτηκε λίγες ώρες αργότερα.

Ο Justin Bieber υπέγραψε στην Island Records, μέρος της Universal Music Group, μετά από τις παραστάσεις του που δημοσιεύτηκαν στο You Tube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails