Αναζήτηση / Search

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

H Lady Gaga πάει να σπάσει ρεκόρ


Η Glam pop τραγουδίστρια, Lady Gaga, τείνει να γίνει ο πρώτος άνθρωπος με 10 εκατομμύρια οπαδούς σε ένα μόνο site κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας ήδη ξεπεράσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, Baraq Obama, στο Facebook, δήλωσε η βρετανική ομάδα, που κάνει απευθείας μετρήσεις σε δημοτικότητα.

Famecount.com είπε ότι η Lady Gaga είναι ήδη η πιο δημοφιλής μουσικός, σύμφωνα με τους ακόλουθούς της σε Facebook, Twitter και YouTube. Την Παρασκευή, η show-woman είχε πάνω από 9,9 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook και 4,7 εκατομμύρια στο Twitter.

Η 24 χρονών ερμηνεύτρια, που κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ πρίν δύο χρόνια, αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό, προτού στεφθεί από απόλυτη κυριαρχία της κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Ο Michael Jackson έχει περίπου 14 εκατομμύρια στο Facebook, αλλά ο νικητής με μεγάλη διαφορά είναι το online παιχνίδι «Texas Hold'em Poker", της Zynga, το οποίο έχει περισσότερα από 20 εκατομμύρια.

Το Famecount.com, που εδρεύει στη νότιο Αγγλία, είναι σε απευθείας σύνδεση σε παγκόσμιο επίπεδο δημοτικότητας, μεταξύ πολλαπλών κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης & κανάλια.

Η Lady Gaga έκανε το ντεμπούτο της στο περιοδικό Forbes Celebrity 2010, στην λίστα των 100, για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, μπαίνοντας στην 4η θέση, με εκτιμώμενα κέρδη, τον τελευταίο χρόνο...62 εκατ. δολλάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails