Αναζήτηση / Search

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες του μήνα




The rebound




Ρομαντική κομεντί, στην οποία μία σαραντάρα προσφάτως απατημένη-χωρισμένη γυναίκα γνωρίζει και ερωτεύεται έναν νεαρό που προθυμοποιείται σε πρώτη φάση να της νταντέψει το παιδί. Στη Νέα Υόρκη με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.


I LOVE YOU PHILLIP MORRIS



Το "I Love You Phillip Morris" βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Ο Στίβεν Ράσελ είναι ένας άνθρωπος καθ' όλα συμβατικός και συνηθισμένος, ο οποίος μια μέρα αποφασίζει ν' αλλάξει τη ζωή του… σε πολλούς τομείς. Από αξιοπρεπής σύζυγος μεταμορφώνεται σε πολυμήχανο απατεώνα και, περνώντας από μια σειρά απίστευτων μεταμφιέσεων, θα προσγειωθεί στη φυλακή, όπου θα γνωρίσει τον έρωτα… και την τέχνη της απόδρασης!

KNIGHT AND DAY



Κεντρικός άξονας της ιστορίας είναι η συνάντηση ενός μυστικού πράκτορα με μια γυναίκα, η οποία ήταν πάντα άτυχη με τους άντρες.

GROWN UPS



Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, πέντε καλοί φίλοι, o ξεκαρδιστικός Άνταμ Σάντλερ ("You Don't mess with the Zohan", "I now pronounce you Chuck & Larry", "Click", "Anger Management"), ο Κέβιν Τζέιμς (επίσης πρωταγωνιστής στις ίδιες ταινίες), ο Ρομπ Σνάιντερ, ο Κρις Ροκ και ο Ντέιβιντ Σπέιντ, άλλοι παντρεμένοι πια, μαζί με τις γυναίκες τους (Σάλμα Χάγιεκ, "Frida", "Banditas" είναι η σύζυγος του Σάντλερ στην ταινία), και άλλοι ανύπαντροι, ξανασυναντιούνται για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου και να αποδείξουν πως παραμένουν για πάντα αμετανόητοι έφηβοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails