Αναζήτηση / Search

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Αντίο 'Αλκη ...


Έγινε χθές η κηδεία του άτυχου δημοσιογράφου, του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γνωστότερου αναβάτη, που έπεσε θύμα τροχαίου, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί τις 16ης Ιουλίου, στην λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, ηλικίας 38, Άλκη Συνιώρη, στην περιοχή του Παπάγου, όπου και κατοικούσε.

Στο ύψος της οδού Αγίου Ιωάννου ένα φορτηγό παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, τραυματίζοντας θανάσιμα τον μοτοσικλετιστή. Η μοτοσυκλέα του Άλκη πήρε φωτιά...

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Ο 38χρονος Άλκης Συνιώρης είχε συνεργαστεί με αρκετά περιοδικά που ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τηλεοπτικές εκπομπές όπως το MotoGP και το TRACTION, ενώ από το 1996 έως το 2008 συμμετείχε σε πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας ταχύτητας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Αλκης Συνιώρης γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1972. Σπούδασε Διεύθυνση Φωτογραφίας και αργότερα αποφοίτησε από τη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Σταυράκου. Το 2008 πήρε το πτυχίο της Σχολής Προπονητών Θαλάσσιου Σκι από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλετών, σε ευρωπαϊκούς αγώνες ταχύτητας και Supermoto την περίοδο 1996 – 2008. Το 1996 αναδείχθηκε κυπελλούχος του "Piaggio Trophy" και δεύτερος στο θεσμό «Yamaha BW’S Cup».

Το 2002 κέρδισε στην κατηγορία των Superbikes σε 24ωρο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Endurance στο Οσερσλέμπεν της Γερμανίας, αλλά και την κατηγορία 450 κυβικών σε αγώνα του Ευρωπαϊκού κυπέλλου Supermoto 450cc.

Ακολούθησε, το 2003 και το 2004, η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στην κατηγορία Supersport 600cc, ενώ το 2007 ο Αλκης Συνιώρης έγινε πρωταθλητής και του Βαλκανικού Supersport 600cc.

Από το 1998 εργαζόταν, παράλληλα, στα κορυφαία ελληνικά περιοδικά μοτοσικλέτας, σε τηλεοπτικές εκπομπές και στην τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του MotoGP.

Το πρωί εκείνο κατευθυνόταν στο μάθημά του, ως καθηγητής, θαλλάσιου σκί.

Θα μας λήψει ...

Αντίο χαμογελαστέ φίλε μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails