Αναζήτηση / Search

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παραδώθηκε γράμμα 73 χρόνια αργότερα

Σχεδόν 73 χρόνια μετά, μια επιστολή που γράφτηκε το 1937, κατέληξε τελικά στον προορισμό του στο Stockton, αυτή την εβδομάδα.

Η επιστολή είχε ως διεύθυνση παραλύπτη το Κέντρο Γυναικών του San Joaquin County στο νούμερο 620 της North San Joaquin Street στο Stockton. Επτά δεκαετίες πριν, το κτίριο χρησιμοποιούταν ως μοναστήρι.

Το πρώτο που παρατήρησε η διευθύντρια του Κέντρου Γυναικών ήταν η σφραγίδα του ταχυδρομείου : "Δεν υπάρχει περίπτωση" είπε. Είχε ημερομηνία 23 Δεκέμβρη του 1937 και σκέφτηκε να το ανοίξει ή μήπως δεν πρέπει. Το θεώρησε σχεδόν αδύνατο να βρίσκεται ένα γράμμα για 73 χρόνια απο δώ και απο κεί στο ταχυδρομείο.

Το άνοιξε και το διάβασε. Παραλύπτης η δίδα Marie Fergone, καλόγρια στο Σαν Φρανσίσκο.

"Αγαπητή Μαρία, Καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος γεμάτο ευλογία. Ελπίζω ότι θα είσαι εκεί για πολλά χρόνια. Τι λες για αυτό; Τρυφερά δική σου, αδελφή Justine"

Η διευθύντρια εντόπισε την οικογένεια της Marie Frugone που λένε σπούδαζε για να γίνει μοναχή στο μοναστήρι, αλλά τελικά δεν πήρε αυτό το μονοπάτι. Λένε ότι αντ αυτού  παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια. Η Marie έθανε πέρυσι.

Η Gomez αναρωτιέται εάν η ζωή της Frugone θα ήταν διαφορετική αν είχε λάβει την ενθαρρυντική επιστολή 73 χρόνια πριν...

Όχι για να δείτε ότι δεν γίνονται μόνο εδώ αυτά ...


Δείτε το βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails