Αναζήτηση / Search

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

51χρονη λήστεψε McDonalds φορώντας εσώρουχο κορσέ


Μια άνεργη γυναίκα, απελπισμένη για χρήματα, συνελλήφθει με την κατηγορία ότι λήστεψε τα McDonald 's στην Οκλαχόμα, φωρόντας εσώρουχο κορσέ για μάσκα.

Η 51χρονη Sharon Lain απο την Midwest City, παραδέχτηκε ότι ήταν αυτή που πήρε το περιεχόμενο του συρταριού του εστιατορίου, την Τρίτη, γύρω στις 03,00 τα ξημερώματα τοπική ώρα.

Το εστιατόριο είχε κάμερα παρακολούθησης και κατέγραψε την ληστεία, την οποία πρόβαλαν στην τοπική τηλεόραση, μαζεύοντας έτσι πολλές πληροφορίες, που οδήγησαν την αστυνομία το επόμενο βράδυ στο σπίτι της κατηγορούμενης.

Η αστυνομία βρήκε το εσώρουχο, γνωστό ως spanx - μαζί με παράνομα ναρκωτικά και μεθαμφεταμίνη.

"Έχει εισαχθεί για το ρόλο της στη διάρρηξη», είπε ο Clabes. "Και βρήκαμε τα ρούχα που φόρεσε. Αυτό ήταν ένα πραγματικά περίεργο μεταμφίεση. Δεν ήμουν σίγουρος τι spanx ήταν. Δεν έχω δει ποτέ μια γυναίκα με ένα επί? Τώρα έχω δει μία στο πρόσωπο κάποιου."

Η ληστής ήταν πρώην διευθύντρια νυχτερινής βάρδιας στο κατάστημα και είχε απολυθεί πριν 1 μήνα περίπου, και χρειαζόταν χρήματα και ήταν εθισμένη με τον τζόγο.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάρρηξη δευτέρου βαθμού, κατοχή ελεγχόμενης επικίνδυνης ουσίας, κατοχή σύνεργων και παράνομη καταπάτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !

Related Posts with Thumbnails